- 18 Haziran 2018
- 1.267
- 1.831
- 133
- 33
- Konu Sahibi kadinderdi20
-
Hukuk okuduğuna emin misinadet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
yalan mı söylicezHukuk okuduğuna emin misin
Keşke yalan söyleseydin boşver. Araştırılmıyor.yalan mı söylicez
Hukuk okumak?adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
Su an bize de anlamsızca yalan söylüyor hepsi bu. Bir operasyon gecirmis belliki vajinal bölgeden, belki smear almak icindi, belki cinsel yolla bulasan hastalik testi almak icindi belki daha farklı birsey icindi ama epikriz raporlarini operasyon veya yatış olmadigi surece doktorlar e-nabiz'a girmiyor hepimiz biliyoruz (hasta gormuyor en azindan)Ne raporu bu? Sen bakire olup olmadığına dair rapor mu talep ettin?
Kadın hastalıklarında doktor kan testine gönderirken bir yere bakire vs yazmıyor, sisteme istediği kan değerlerini seçip geçiyor.
hahahahahhahahaMetonya Hukuk Fakültesi herhalde?
Niye avkatlar sürtünemes mi hanfendigüzel ülkemde adalet sisteminin geldiği son durum
Bu konunun adalet sistemiyle ne alakası vargüzel ülkemde adalet sisteminin geldiği son durum
etkilemez canim korkma ama ilerde esin gorebilir eger gizleyecem dersenadet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
Avukat olacak kisiler bakire olmalıdır diye bi yasa mı var cmfkfmkfadet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?