- 26 Aralık 2024
- 6
- -2
- 1
- 21
- Konu Sahibi kadinderdi20
-
Hiç bir bılgım yokadet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
Nasıl yaaDoktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış.
emin misiniz çok kafamı kurcalıyor da içim rahat etmiyorDaha önceleri araştırılıyordu ama sanirim 2017 yılında emniyet mensuplarının dahi eşlerini vs araştırmayı birakip tüm mesuliyeti personelin kabulüne biraktilar.
Artık otel araştirmasi vs yapilmiyor
Ne raporu yahu? Ne raporu yazmis doktor size? Beta hcg bazen baska hastaliklar icinde bakilabilen bir test, yani illaki gebelik olarak yorumlanmasi gerekmiyor.adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
ben de çok şaşırdım ve çok kaygılandım. rahat edemiyrumNasıl yaa
epikriz raporunda yazıyorNe raporu yahu? Ne raporu yazmis doktor size? Beta hcg bazen baska hastaliklar icinde bakilabilen bir test, yani illaki gebelik olarak yorumlanmasi gerekmiyor.
Bir doktora neden surtundum diye yalan söylersin ki ?adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
öyle tabi ama o kadar çok şunlar bunlar araştırılıyor söylentisi var ki rahat edemiyorumKime ne? Relax ol. Hiç bekar olup doğum yapan hukukçu olmamış mıdır? Olmuştur.Kimler kimler okul okuyo kime ne canım?
Aşkım sen akıllı da birisin hukuk okuyosun y sürtünmeyle hamile mi kalınır bebeğim nasıl bundan şüphelendin ki üzülüyorum ya bide şak diye doktora mı gidilir testler var bidaha olursa test yapöyle tabi ama o kadar çok şunlar bunlar araştırılıyor söylentisi var ki rahat edemiyorum
Siz operasyon mu gecirdiniz?epikriz raporunda yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?