• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hugo'da küfür olayı yaşandı mı?

Evet izleniyor. Klibin orjinalliğinden eminim yıllar evvel izleyip arkadaşlar arasında dalga geçmişliğimiz çoktur. Tekrar yüklemeyi deniyorum olmadı nihat doğan kırdın kalbimi yazın ikinci video olacak

"Kirdin kalbimi dışşşş a-aaaaa":KK70:

Arada hala soylerim

Mehmet Ali Erbil in çarkıfelek programında ettiği küfür nasıldı?
Çok gülmüştüm ona.

ay ne kadar saçma. İşleri yok demek ki.
Ben de Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ni tokatladığı videoyu yayınlayayım bari. HErkes beğendiğini çıkarsın gün yüzüne.

Biride cagda sikel 'in tost olayini ortaya cikarsin. Tam ne oldu hatirlayamiyorum fakat baya bayaa tost ile entrikalar vardi :KK53:

Tam olarak ne demişti hatırlamıyorum ama küfür etmişti çocuk.
İzliyordum hiç kaçırmadan , Tolga abiye küfreden çocuk diye epey konuşurduk o dönem.

Kanıtım hafızam:KK54:

Bu olay kanal 6 zamanlarında olup olmadığı muallak bir konu, olduysada mutlaka bir takım arşivlerde vardır.. Neden hala sürüyor, anlaşılır gibi değil.. Tolga Garipoğlu piyasaya döeceği zaman yada bi şov programına katılacağı zaman ortya atılan ve hiiiiççç çözülemeyen memleket meselesi mübarek :KK45:

Olayı bilmem-hatırlamam mümkün değil ama

Konuyu görünce anılarım canlandı ya
Çok severdim hugo'yu.. Bi de kasaba vardı, onu da izlerdim hep. Yine olsa izlerim o derece

Şimdilerde, canlı-telefondan bağlantılı televizyon oyunları yok sanırım..
Eskiden en beğendiğimiz program türüydü bunlar..

Bende çok izlerdim çocukken küfür olayına denk gelmemişim

Olayı bilmem-hatırlamam mümkün değil ama

Konuyu görünce anılarım canlandı ya
Çok severdim hugo'yu.. Bi de kasaba vardı, onu da izlerdim hep. Yine olsa izlerim o derece

Şimdilerde, canlı-telefondan bağlantılı televizyon oyunları yok sanırım..
Eskiden en beğendiğimiz program türüydü bunlar..
TRT Çocukta TelAli diye bir program var orada da oynayabiliyorsun :KK53:

Back