Hugo boss woman nasıl bır parfüm?

ben bunu kullandm hugo boss sunset
harika bir koku
cok kalici
ben hissetmedigim halde arkadaslarim cok guzel bir kokum oldugunu ve kokunun hic gitmedigini soyluyordu

eda hugo boss u bilmiyorum ama senden bir şey isticem canım. senle benzer kokuları seviyorum.ve uzun zamandır sen de araştırmadasın.deneyip çok memnun kaldığın kokuları buraya yazar mısın ? bi de kısa tarifiyle neye benzediğine dair . bu arada sen de bi Jil SANDER STYLE dene bakalım ne diceksin. ilk sıktığında da sonra da farklı kokusu var :) ceketimde 1 hafta öncesinin sıktığım kokusu hala yeni gibi duruyo.. sen de dene bi yorum yap bakalım.listeni bekliyorum.umarım yarın ben evden çıkmadan yazmış olursun yarın izmir forum bornava tarafına gidicem :)

canım evet araştırmalar içindeyim.Benim çok beğendiklerim sınırlıdır mesela:

bulgarı blv
bulgarı crstal
mıracle
chanel change bunlar yumuşak hafıf temız kokulardır.

çok kokladım şimdiye kadar ama dediğim gibi ben kolay beğenmıyorum ağır parfümleride sevmiyorum.Mesela bu aralar chanel coco matbazele taktım kafayı daha koklamadım nasıldır bılmıyorum.Jil sanderi kokladığımda yorum yaparım testerını bulabılırsem:)

Jil SANDER STYLE harikadır beyaz şişesi.larcivert olanıda aynı koku ama daha yoğun kışlık ama beyazı enfessss (henüz taklidi de yok)

haklısın serra :)
6-7 aydır jil sander style kullanıyorum ve sanırım istediğim gibi bi şey bulana dek de bunu kullanıcam.sanırım bugün the body shoptan denediğim kiraz çiçeği kokusu (25tl iki alana 1 bedava)ve yves rocher de denediğim o mayıs gülü çiçekli pembe şişede olan çok hoş tavsiye ederim.

toplu parfüm deneme sürecinde denediğim kokulardan biri ama ben beğenmedim ya ne bileyim bana göre değil çok iyi hatırlamıyorum şimdi kokuyu ayrıntılı tarif edemiycem cnm ama beğenmediğime eminim hugo boss orange ı daha çok beğenmiştim...

Hugo Boss Femme çok severim :) bvlygari crystal seven bunu da sever :)

Hugo Boss Femme çok severim :) bvlygari crystal seven bunu da sever :)

Coco Matmazeli de şiddetle tavsiye ederim. Bizim bir abla tüm parfümlerin testerlarını kapaksız kutusuz filan satıyor. Ondan orjinal alıyorum ve cidden parfüm budur!

bu yaz açılışı hugo boss femmeyle yapmıştım gayet hoş çiçek pudra gibi sakin bir koku.tavsiye edermiyim ederim günlük kullanım için.öyle baş döndürücü değil ama soranlar hafife alıncak kadar az değil.bende kararsızım.

arkadaşlar femmeyı sormadım ben:)
hugo woman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…