Maske Tarifleri Hücre Yenileyici Özelliği Olan Bitkiler (Yardım)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
Arkadaşlar, hücre yenileyici özelliği olan bitki ya da bitki yağları hakkında ne biliyorsunuz? Cilt lekeleri için kantaron yağının işe yarar nitelikte olduğunu duymuştum fakat her gün sürülmesi sakıncalıymış, özellikle de yaz günlerinde. Salatalık özü de hücre yenileyci niteliğe sahipmiş.

Sizin bildiğiniz başka şeyler var mı?

BUĞDAY YAĞI
Hücre yenileyici, selülit için, yanık yara ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklarda da etkili olarak kullanılır. Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Cilt lekeleri. güneş lekeleri ve doğum lekelerini giderir.
KULLANILIŞI: Dahilen, günlük 1 çay kaşığı kullanılır Haricen; saç için friksiyon, cilt için masaj şeklinde uygulanır.

BUĞDAY YAĞI
Hücre yenileyici, selülit için, yanık yara ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklarda da etkili olarak kullanılır. Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Cilt lekeleri. güneş lekeleri ve doğum lekelerini giderir.
KULLANILIŞI: Dahilen, günlük 1 çay kaşığı kullanılır Haricen; saç için friksiyon, cilt için masaj şeklinde uygulanır.

tekrar teşekkürler, aktarlara bir bakayım bugün :)

Hücre Yeniliyor
Kayısı yağını her yaştan insan kullanabilir fakat daha çok yaşlı insanların çoğu bu yağı tercih ediyor çünkü ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor. Ciddi bir hücre yenileme özelliğine sahip.

Kayısı çekirdeğinden elde edilen kayısı yağı güzellikte etkilidir. Kayısı yağının tüm cilt tiplerine uygun bir doğal ürün olması cok önemli. A vitamini içerdiğinden cildi nemlendirip doğal bir canlılık ve parlaklık vererek akneleri temizliyor.

buğday yağı sivilce izlerinide geçirir mi ki sempatiksalakcinni

kayısı yağını denemiştim kısa bir süre aradabir sürmek lazım tabi..
buğday yağını merk ettim..kötü kokuyormu acaba ?

X