Htc cha cha mı yoksa Nokia e72 mi?

Sena61

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
19
0
16
İstanbul
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun çok kararsızım htc cha cha mı yoksa nokia e72 mi alsam öneride buluunursanız çok sevinirim ne dersiniz?

bende htc chacha almayı düşünüyorum ama kullananlardan öneri alabilir miyim iyi yada kötü?

Telefonda ne aradığınıza bağlı
İşlemci gücü, daha fazla uygulama, internetten sorunsuz video izleme, dokunmatik ekran, daha fazla hafıza vs. derseniz htc.
Ama daha ince, hafif, görüntülü konuşma, sağlam kasa istersen nokia
Ortak özellikleri,, ikiside 5mgp flashlı kamera, radyo, (yani müzik dinlerken başka işleride yapmak), 3g, 2G, uzun pil ömrü, küçük ekran, klavye vs.
Htc genelde facebook telefonu diye anılır. Çünkü önünde bir facebook tuşu var.
Ben küçük ekranlı telefonlardan hiç hoşlanmıyorum. aynı işlemleri yapan çok az üst kademede olan galaxy w'yi öneririm. en fazla 100 tl farkeder.
Hem daha şık hemde daha rahat bir telefon.
Yinede siz bilirsiniz yanlış yönlendirmek istemem. Ama illa bu ikisi diyorsanız HTC almalısınız.
Klavye hariç hepsini ve dahada fazlasını bir arada isterseniz mucizevi cihaz samsung galaxy s3 derim. Tabi bütçeyi zorlayabilir

peki htc chacha da whatsapp ve viber vs. kullanabiliyor muyuz? şuan ki telefonumda kullanamadıgım için soruyorum android değil çünkü aslında bu telefonum eski değil ama abim yurtdısında o almamı söyledi görünürdede biraz dikkat çeksin kaba olmaasın istiyorum. htc yi görünüşte çok begendim..

benım kullanmak istediklerim internet,mj,konuşma,whatsapp,viber vb. yoğun bir telefon trafiğimde yok zaten. öyle müzik felanda dinlemem telefonda.

Htc, andorid işletim sistemi kullanıyor bu telefonunda.. whatsapp kullanılabiliyor...

İstediklerine bakılacak olursa Htc sana uygun olanı.

Evet canım htc android işletim sistemli, en büyük avantajı bu zaten. whatsapp büyük ihtimalle kullanılır. Bazen versiyon problemleri olabiliyor. Ama htcde sorun olacağını zannetmiyorum. Alacağın zamanda yetkili kişiye sorarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…