- 21 Şubat 2019
- 107
- 92
- 18
- Konu Sahibi hayatzorrrr
-
Merhaba gecmis olsun bende bugun yaptrdim fazlasiyla acili idi. Herneyse benimde rahim agzi darmiş doktor randevum gelmeden ogrenemicem.bende aynı soruyu soracagim doktorumaKızlar 2 senelik evliyim çocuğum yok hiç hamile kalmadım ama hiç korunmasıyla. 2 gün önce hsg çektirdim abartılanlar kadar acımadı. Lütfen yaptırırken korkmayın herkesin acı eşliğine göre değişiyor. Hsg yaparken rahim ağzım kapalıymış doktorum bir şey ile açtı. Tüplerim açıkmış. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. Rahim ağzı kapalı olan? Hsgde açılan?
Kızlar 2 senelik evliyim çocuğum yok hiç hamile kalmadım ama hiç korunmasıyla. 2 gün önce hsg çektirdim abartılanlar kadar acımadı. Lütfen yaptırırken korkmayın herkesin acı eşliğine göre değişiyor. Hsg yaparken rahim ağzım kapalıymış doktorum bir şey ile açtı. Tüplerim açıkmış. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. Rahim ağzı kapalı olan? Hsgde açılan?
kızlar özeldemi çektirdiniz razndevuyu nasıl ayarladınız bana ekimden önce gün bulamadımMerhaba gecmis olsun bende bugun yaptrdim fazlasiyla acili idi. Herneyse benimde rahim agzi darmiş doktor randevum gelmeden ogrenemicem.bende aynı soruyu soracagim doktoruma
Ben anlattim kendi konumda bakabilirsin link ekliyorm HSSG/ RAHİM FİLMİkızlar özeldemi çektirdiniz razndevuyu nasıl ayarladınız bana ekimden önce gün bulamadım
Size de çok geçmiş olsun, ben hiç beklemiyordum ama ufak bir enfeksiyondan bile etkileniyormuş.. bakalım inşallah bu ay olurMerhaba gecmis olsun bende bugun yaptrdim fazlasiyla acili idi. Herneyse benimde rahim agzi darmiş doktor randevum gelmeden ogrenemicem.bende aynı soruyu soracagim doktoruma
Evet özelde yaptırdım. Devleti hiç düşünmedim orada insana insan gibi davranmıyorlar. Bu tarz şeyleri özelde yaptırmak, imkan varsa daha doğru gibi.. 2 senedir hiç hamile kalmadım deyince direk hsg dedi bana :)kızlar özeldemi çektirdiniz razndevuyu nasıl ayarladınız bana ekimden önce gün bulamadım
Bana doktorum anesteziyi çok öenermiyorum saniyelik bir şey dedi. Acı eşininiz düşükse bazı insanlar gibi çok derin hissedebilirsiniz ama kesinlikle benim anlatılanlar gibi olmadı. Hatta 5-6 saniye sürdü. Bir de rahmin ağzı kapalıydı açıcam diye de uğraştı. Korkma sakınBende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum acısından acaba sizinkiler nasıl oldu anestezi ilemi yaptırdınız normal mi
İnşallah.. geçmiş olsun şimdiden.. bize de yazarsınız :)Ben pazartesi günü cekilcem anestezi alıp cekilcem inşallah kötü bir sonuç almam tedirginim biraz
Amin inşallahSize de çok geçmiş olsun, ben hiç beklemiyordum ama ufak bir enfeksiyondan bile etkileniyormuş.. bakalım inşallah bu ay olur ☺
İnşallah.. geçmiş olsun şimdiden.. bize de yazarsınız :)
Siz nerede yaptırdınızBana doktorum anesteziyi çok öenermiyorum saniyelik bir şey dedi. Acı eşininiz düşükse bazı insanlar gibi çok derin hissedebilirsiniz ama kesinlikle benim anlatılanlar gibi olmadı. Hatta 5-6 saniye sürdü. Bir de rahmin ağzı kapalıydı açıcam diye de uğraştı. Korkma sakın ☺
Erdem hastanesindeSiz nerede yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?