• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg

Kızlarrr hsg filmi çektireniniz varmı haftaya gidicem ağrılı bir işlem olduğunu söylüyorlar deneyimi olan varmı

meraba canım bende gecen sene cektırdım ama bu sancı kısıden kısıye değişiyo haberın olsun benım hıc sancım olmadı cok sukur yanı dayanılmayacak gıbı degıldı sancı oldu tabıkıde ama ofıs hısteroskopı cekıldım normalde onda sancı olmazmış benide o mahvetti 1 hafta kanamam oldu sımdı dıcenkı hısteroskopı konumuzla ne alakası var yanı kısıye göre değişiyo hsgde hemen kalktım ayaga baska bı kadının tansıyonu dustu hısteroskopıdede ben yarım saat yattım hastanede benden sonra olan kadın kalktı gıttı işine inşallah seninde acısız geçer

Imkaniniz varsa mutlaka anesteziyle cektirmenizi oneririm. Kisiden kisiye degisiyor diyorlar. Bana arkadasim cok acimadigini soylemisti. Ben de ondan cesaret alarak anestezi olmadan cektirdim. Ama hala o ani unutamiyorum. Cok canim yanmisti.

maaşallah arkadasım allah tamamına ersirsin inşallah. ne tedavisi goruyordun canım kacıncı ayda cektırdın fılmı ve fılm cekindigin ay ılac aldın mı ?

Aminn cnm ben pkoluyum onn için tedavi gordum olmadı dr hsg istedi ben bu arada kiloda verdim hsg
çektirip aşılamam vardı korunmayı bıraktıktan bir sene sonra çektirdim yok ilaç kullandım cnm

Oyy masslh. Ne güzel demekki rahmi temizliyor bu değil mi ? Bir de benm kist var kendinden oluşan. Bana doğum kont hapı verdi. Saatlerini.de degistirip iceblrsin dedi bana. Ozman kiste etkisi olurmu bilgin varmi canim yaa :( bide zaten radyasyon alicksn olmamasi.daha iyi dedi bana sen hemen o ay mi kaldın ???

Ben de pazartesi yaptrcam anestesisizz :)) bizler doğum yapıcaz kizlar bu ne ki diyip gireyim diorum bakalm :p

Ben de pazartesi cektrcm canmm.

Tabi cnm temizliyo bnm tüplerim açıktı ama demekki yollarda bişey varmış kist için bişey diyemiycem bi bilgim yok cnm ben hsg den sonraki ay geçiktim dr gittim gebelik gçzükmedi aradan iki hafta geçti gene olmayınca test yaptım o zmn çıktı dr adet olucagın zmn yumurtlamıisın dedi ama bana kalırsa dr gittiğimde bebek vardı çıkmadı

Aminn cnm ben pkoluyum onn için tedavi gordum olmadı dr hsg istedi ben bu arada kiloda verdim hsg
çektirip aşılamam vardı korunmayı bıraktıktan bir sene sonra çektirdim yok ilaç kullandım cnm

anladım cnaım darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah :) dua etttt lütfen :(

Arkadaşlar ben yaklaşık bir senedir bebek istiyorum iki kere kimyasal gebelik geçirdim bir süre de kılomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum ama bir şekilde tutmadı doktorum kafamızın rahat olması için rahim filmi çektirelim dedi ben daha önce duyduklarımdan dolayı çok korkuyor ve stres yapıyordum doktorumun bana söylemesi üzerine istanbul fatih fındıkzade radyomar hsg merkezine gittim özellikle internetten cevat beyin ismini duymuştum randevumu alırken özelllikle cevat bey olsun istedim gittiğimde biraz heyecanlı ve gergindim sıra bana geldiğinde içeri girdim üstümüzü değiştirmek için bir önlük ve terlik veriyorlar içeri girdiğimde cevat bey ve hemşire arkadaşlar bekliyorlardı hiç birşeyi bilmiyordum bir kaç soru sordum cevat bey o kadar mükemmel bir doktor ve çalışan arkadaşlar o kadar pozitif ki psikolejik olarak beni çok rahatlattı konuşmaları espirileri derken her şeyi yaparken adım adım anlattı ben normalde ağrı eşiği çok düşük bir insanken hiçbir şekilde acı ağrı hissetmedim biraz uzun anlattım belki ama inanın arkadaşlar hiç korkulacak bir şey yok işlem bittikten sonra kesinlikle ağrım dahi olmadı boşuna üzülmüş stres yapmışım cevat bey ve radyomar ekibine sonsuz teşekkürler çok şükür tüplerim de sıkıntı yok allah herkeze hayırlı bebiş nasip etsin :):40:

Tabi cnm temizliyo bnm tüplerim açıktı ama demekki yollarda bişey varmış kist için bişey diyemiycem bi bilgim yok cnm ben hsg den sonraki ay geçiktim dr gittim gebelik gçzükmedi aradan iki hafta geçti gene olmayınca test yaptım o zmn çıktı dr adet olucagın zmn yumurtlamıisın dedi ama bana kalırsa dr gittiğimde bebek vardı çıkmadı

aa Çok ilginç. Böyle birşey mümkün mü yaa ?????:44:

Ayy cok guzel insallah hayirlisiyla kucaginada almak nasip olur..

Bende bekliyorum insallah hamile kalirim diye ama biraz kiloluyum acaba oyuzden mi hamile kalamiyorum diye dusuyorum :(((

Amin cnm evet kiodan olabilir bende kiloluydum 17kilo verdim sonra hsg cektirdim hamile kaldim

Amin cnm evet kiodan olabilir bende kiloluydum 17kilo verdim sonra hsg cektirdim hamile kaldim

Canim hsg agrili oldu mu bu ay adet olursam ben de cektircem ama korkuyorum. Bira anlatır misin. Bir de hsg den ne kadar sonra hamile kaldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hsg agrili oldu mu bu ay adet olursam ben de cektircem ama korkuyorum. Bira anlatır misin. Bir de hsg den ne kadar sonra hamile kaldin

Cnm bnm kendi drm yapti hic bisey hissetmedim hafif sizilar o kadar bide yarim saat once drm igne yapti belki ondandir cok rahat gecti kanamam oldu fort gun kadar uc gun iliski yasak dedi sonra serbest bende korunmadim adetim gecti hic adet olmadim hsgden sonra keske daha once cektirseydim diyorum kimseye bakma bence stres yapiyolar acikcak diye aciyo psikolojikmen

Cnm bnm kendi drm yapti hic bisey hissetmedim hafif sizilar o kadar bide yarim saat once drm igne yapti belki ondandir cok rahat gecti kanamam oldu fort gun kadar uc gun iliski yasak dedi sonra serbest bende korunmadim adetim gecti hic adet olmadim hsgden sonra keske daha once cektirseydim diyorum kimseye bakma bence stres yapiyolar acikcak diye aciyo psikolojikmen

Saol canim benim cesaret Verdun bana

canım sen nerde cektirdin filmi ben de düşünüyorum ama acı olacak diye korkuyorum

Ben gebzede oturuyorum ama kaynarcaya geliyorum dr orda yuzyil hastanesi var eskiden nene hatundu oyle diye biliniyo hayla cnm hic korkma bence biz buna korkarsak dogum nasil yapicaz nasil anne olucaz korkulucak bisey yok bebek icin deger bence

Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg

Merhabalar,

bende hsg korkanlardanim kesinlikle anestezili yzptircam bu ay ona bile kasiyorum kendinimi dusunun artik, adetimi bekliorum

yalniz ne kadar pahali bu hsg ya.

anadolu yskasinda anestezili ceken iyi biyer bilen varmi acaba. Olmadi erdem hastenesi veya yeni ogrendigim pediamed var buralarda hsg cektiren varmi

Back