- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Ama tıkanıklık varsa gebeliğin de olusmamasi gerekmez mi? Yanlış mı düşünüyorum acaba ?Çekin tabi.varsa bir anormali görülsün
Kürtaj olduysa çekilmelisin yapışıklık ihtimali olabiliyor bazenİyi günler herkese kizlar .benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor doktorum ilaç vercem dedi ama önce bi hsg çekelim dedi. Daha önce bir düşüğüm var kürtaj olmuştum. Sağlıksız bir gebelikti ama sonuçta olmustu. Buna rağmen rahim filmi çekelim demesi normal mi ? Bu arada bir seneyi aşkın evliyiz.
Tabii ki çekin derim.İyi günler herkese kizlar .benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor doktorum ilaç vercem dedi ama önce bi hsg çekelim dedi. Daha önce bir düşüğüm var kürtaj olmuştum. Sağlıksız bir gebelikti ama sonuçta olmustu. Buna rağmen rahim filmi çekelim demesi normal mi ? Bu arada bir seneyi aşkın evliyiz.
Kürtajdan sonra kontrole gitmiştim bi sıkıntı yok demişti doktorum. O yapışıklık hsg de mi belli oluyorKürtaj olduysa çekilmelisin yapışıklık ihtimali olabiliyor bazen
Teşekkür ederimTabii ki çekin derim.
Evet canım olacak diye bişey yok tabi ama olabiliyormuşKürtajdan sonra kontrole gitmiştim bi sıkıntı yok demişti doktorum. O yapışıklık hsg de mi belli oluyor
O yapışıklık sadece hsgde belli oluyor.Kürtajdan sonra kontrole gitmiştim bi sıkıntı yok demişti doktorum. O yapışıklık hsg de mi belli oluyor
Artı rek taraflı tıkanıklık olabilir tıkanık olmayan taraftan gebe kalmış da olabilirsiniz. Hsg ile açılabiliyor tıkanıklık. Böyle bi sorun varsa halledilmiş de olur.O yapışıklık sadece hsgde belli oluyor.
Anladım canım çok teşekkür ederimArtı rek taraflı tıkanıklık olabilir tıkanık olmayan taraftan gebe kalmış da olabilirsiniz. Hsg ile açılabiliyor tıkanıklık. Böyle bi sorun varsa halledilmiş de olur.
Teşekkür ederim canımEvet canım olacak diye bişey yok tabi ama olabiliyormuş
İnşallah öyle olur teşekkür ederimGebe kalmak istiyorsaniz hsg çekinin benim 3ayda olmuştu tıkanıklığı açar hsg yumurtanın geç gelişmesine ilaçla hallolur
Tüpler görünmez diye biliyorum . Öyle olmasa bana film çekelim demezdi heralde .Kızlar ben hamilelik düşünmeden önce kadın doğuma gittim yani geçen ay alttan muayene yaptı ultrasondan, sonrasında siz bi deneyin ama sizle ilgili sakıncam rahimde anormallik olabilir 6 ay deneyin olmazsa rahim filmi çekilirsiniz dedi. Ultrasonla alttan muayeneyle rahimdeki anormallik gözükür mü acaba?
Kesinlikle çektir ve içindeki acaba mı sorusu kalmasın . Ben de 8 aydır çocuk düşünüyordum herseyim normal sanıyordum . Rahim filminde bir tüpüm tıkalı çıktı . Ne kadar denesem boş yani . Çok şükür işlemle o tıkanıklık da açıldıİyi günler herkese kizlar .benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor doktorum ilaç vercem dedi ama önce bi hsg çekelim dedi. Daha önce bir düşüğüm var kürtaj olmuştum. Sağlıksız bir gebelikti ama sonuçta olmustu. Buna rağmen rahim filmi çekelim demesi normal mi ? Bu arada bir seneyi aşkın evliyiz.
Çektirdim canım. Açıktı teşekkür ederim yorum içinKesinlikle çektir ve içindeki acaba mı sorusu kalmasın . Ben de 8 aydır çocuk düşünüyordum herseyim normal sanıyordum . Rahim filminde bir tüpüm tıkalı çıktı . Ne kadar denesem boş yani . Çok şükür işlemle o tıkanıklık da açıldışimdiki aklım 8 ay önce olsa direk amh prolaktin tsh gibi hormonlarıma baktırır ve hsg çektirirdim . Ben de birkaç doktorda vajinal ultrasonla muayene oldum tüpleri zaten inceleyemiyorlar onunla .Bu şart yani .
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımÇektirdim canım. Açıktı teşekkür ederim yorum için
Çok teşekkür ederim canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?