D dened Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 25 2 24 14 Ekim 2024 Konu Sahibi tosbikbiri #41 selvi _bdr .!.: Ameliyat gayet basitti ve kısa sürdü. Yatış yapmadım ben kalmak istemedim Genişletmek için tıkla... Hangi hastanede oldunuz acaba benimde tıkalı ve nasıl bir yol ilerdiniz
selvi _bdr .!.: Ameliyat gayet basitti ve kısa sürdü. Yatış yapmadım ben kalmak istemedim Genişletmek için tıkla... Hangi hastanede oldunuz acaba benimde tıkalı ve nasıl bir yol ilerdiniz
P Paradisee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 291 173 29 17 Ekim 2024 Konu Sahibi tosbikbiri #42 dened .!.: Hangi hastanede oldunuz acaba benimde tıkalı ve nasıl bir yol ilerdiniz Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu hafta bana da bu tanı kondu haftaya ameliyat planlanacak. Siz ne karar verdiniz?
dened .!.: Hangi hastanede oldunuz acaba benimde tıkalı ve nasıl bir yol ilerdiniz Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu hafta bana da bu tanı kondu haftaya ameliyat planlanacak. Siz ne karar verdiniz?
D dened Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 25 2 24 17 Ekim 2024 Konu Sahibi tosbikbiri #43 Paradisee .!.: Merhabalar bu hafta bana da bu tanı kondu haftaya ameliyat planlanacak. Siz ne karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Bana doktorum 2 ay zaman verdi belki dedi hsg de açılabilir bekleyelim dedi
Paradisee .!.: Merhabalar bu hafta bana da bu tanı kondu haftaya ameliyat planlanacak. Siz ne karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Bana doktorum 2 ay zaman verdi belki dedi hsg de açılabilir bekleyelim dedi
P Paradisee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 291 173 29 17 Ekim 2024 Konu Sahibi tosbikbiri #44 dened .!.: Bana doktorum 2 ay zaman verdi belki dedi hsg de açılabilir bekleyelim dedi Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlı olsunn
dened .!.: Bana doktorum 2 ay zaman verdi belki dedi hsg de açılabilir bekleyelim dedi Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlı olsunn
D dened Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 25 2 24 19 Ekim 2024 Konu Sahibi tosbikbiri #45 Paradisee .!.: Anladım hayırlı olsunn Genişletmek için tıkla... Siz ameliyat için gün aldınız mı ilerleyen süreç nasıl ilerleyecek bana yazar mısınız lütfen
Paradisee .!.: Anladım hayırlı olsunn Genişletmek için tıkla... Siz ameliyat için gün aldınız mı ilerleyen süreç nasıl ilerleyecek bana yazar mısınız lütfen
P Paradisee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 291 173 29 19 Ekim 2024 Konu Sahibi tosbikbiri #46 dened .!.: Siz ameliyat için gün aldınız mı ilerleyen süreç nasıl ilerleyecek bana yazar mısınız lütfen Genişletmek için tıkla... Salı günü belli olacak benim tedavi surecim de ,tabii unutmazsam yazarım
dened .!.: Siz ameliyat için gün aldınız mı ilerleyen süreç nasıl ilerleyecek bana yazar mısınız lütfen Genişletmek için tıkla... Salı günü belli olacak benim tedavi surecim de ,tabii unutmazsam yazarım