Bak böyleydi ilk gebelik testimÇok şükür canim peki hangi gebelik testini yaptin marka olarak . Ben birgebeningunlugu kullaniyorum ovulasyon testi. Kacinci gun yumurtlama gördün
Bak böyleydi ilk gebelik ili
İliskiden kac gun sonra yaptin testiBak böyleydi ilk gebelik testim
n kac gun
Çok iyi canim bende iliskiden 7 gun gecti testte cikar mi acaba26 Ekim son adet tarihimdi
8Kasım yumurtlama testinde pik oldu (Freely marka)
20 kasım gebelik testi yaptım çok çok silikti (oncomed marka)
20-21-22 Kasım 3 gün gebelik testi yaptım gün gün koyulaştı 22sinde kan verdim 52 ile öğrendim
İlişkiden 12 gun sonra mi buBak böyleydi ilk gebelik testim
Çıkmama ihtimali var canım şimdi erkenden yapıpta kendini strese sokma azıcık daha bekle :)Çok iyi canim bende iliskiden 7 gun gecti testte cikar mi acaba
Ay evet evet 12 gün sonraİlişkiden 12 gun sonra mi bu
Ben dün yaptim normsl test kuruma cizgisi çıktı 2.cizgi pembe degil hayalet cizgiÇıkmama ihtimali var canım şimdi erkenden yapıpta kendini strese sokma azıcık daha bekle :)
Bence bir kaç gün daha bekleyin en azından 10. Güne kadar :)Ben dün yaptim normsl test kuruma cizgisi çıktı 2.cizgi pembe degil hayalet cizgi
Tamam canım 14 aydir deniyoruz olmuyor hersey normal ama olmuyorBence bir kaç gün daha bekleyin en azından 10. Güne kadar :)
Bizimde öyleydi sebepsiz yere yani, stres en büyük düşmanımız bunu unutma :)Tamam canım 14 aydir deniyoruz olmuyor hersey normal ama olmuyor
Bu ayda olmazsa femara denicem 3 ayBizimde öyleydi sebepsiz yere yani, stres en büyük düşmanımız bunu unutma :)
Rabbim o mutlu haberi sizede kısmet etsin hemde en tez zamanda sizden güzel haberler bekliyorum bol bol dua edicemB
Bu ayda olmazsa femara denicem 3 ay
Aminn canim sende hayırlı guzel bir hamilelik sureci gecir aminnnRabbim o mutlu haberi sizede kısmet etsin hemde en tez zamanda sizden güzel haberler bekliyorum bol bol dua edicem
Aminn canım cok teşekkür ederimAminn canim sende hayırlı guzel bir hamilelik sureci gecir aminnn❤
Femara nedemdkB
Bu ayda olmazsa femara denicem 3 ay
Femara ilaç canim ilk basamakta bunu veriyorlar. Ama sanirim kullanmaya gerek kalmadan bu ay hamile olabilirimFemara nedemdk
Bende rahimFemara ilaç canim ilk basamakta bunu veriyorlar. Ama sanirim kullanmaya gerek kalmadan bu ay hamile olabilirim
Rahim filmi cok etkili tupler acik bile olsa hamilelik şansını artırıyor canimBende rahim
Filmi cektirdim
Gecen hafta simdi ovulation gunum testen gordum bende degerlendircem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?