Doktora anestezilimi dicemYoktu benim
Anestezili rahat tabii siz bilirsiniz yine de
Kac yiildir deniyorsunuzDoktorunuza danışın bence ama sanmıyorum onunla ilgisi yoktur, siz anestezili mi cekilceksiniz
Evet anestezili istiyorum diyebilirsinDoktora anestezilimi dicem
1 yıl olduKac yiildir deniyorsunuz
Benimde maleseff cok uzuluyorum1 yıl oldu
Umudunuzu kaybetmeyin lütfennn inanıyorum hepimiz güzel haberi alıcazBenimde maleseff cok uzuluyorum
İnsallahh canim bi sorun yok dimi sende pko falanUmudunuzu kaybetmeyin lütfennn inanıyorum hepimiz güzel haberi alıcaz
Bu ay rahim filmi çektirdim. Ovülasyon testiyle yumurtlama günümü buldum. 5 gün once yumurtladım. Degerlendirdik. Yumurtlamadan 14 gun sonra kan testi vericem. Su an beklenen adete 9 gün var regl olacak gibi agrilarim var. Regl olmazsam hamileyim. Olursamda ilk kez femaraya baslicam . 3 ay femara ile denicez nolur hamilr olsam su an dollenme olsaBentahlillerin tamamlanmasını bekliyorduk pek umudum yoktu rahim filmi sonrası ara vermeden değerlendirdik adet olacak gibi ağrım vardı hatta evde ped bitti diye marketten aldım çok şükür kullanmaya gerek kalmadan adetim gecikince ikinci gün hamile olduğumu öğrendim inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız
İnşallah mutlu haberi alırsınız dualarım sizinleBu ay rahim filmi çektirdim. Ovülasyon testiyle yumurtlama günümü buldum. 5 gün once yumurtladım. Degerlendirdik. Yumurtlamadan 14 gun sonra kan testi vericem. Su an beklenen adete 9 gün var regl olacak gibi agrilarim var. Regl olmazsam hamileyim. Olursamda ilk kez femaraya baslicam . 3 ay femara ile denicez nolur hamilr olsam su an dollenme olsa
Mesajınızı yeni goruyorum , sonuç nedir acaba inşallah güzel haberler vardırBen 10 yıllık evliyim 9 yaşında ikizlerim war.oyle korunurken oldu Rabbim verdi şimdi 5 yildirda istiyoruz nasip olmadi
Canim ne kadar suredir deniyorsunuz peki. Hic ovulasyon testi kullandiniz miİnşallah mutlu haberi alırsınız dualarım sizinleben yumurtlama gününden 12 sonra çok çok silik çizgi ile öğrendim 2 gün sonra da kan verdim kanda kesinleşti
1 yıldır deniyoruz canım , 5-6 kere de ovulasyon testi kullandım ama hep negatifti, 1 yılın sonu da hsg çekildiğim ay gebelik oluşmadı bir sonraki ay yine ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan 12 gün sonra çok şükür pozitifi gördümCanim ne kadar suredir deniyorsunuz peki. Hic ovulasyon testi kullandiniz mi
Tüp bebeğe geçiş yaptım bu akşam ignelere başlıyorumMesajınızı yeni goruyorum , sonuç nedir acaba inşallah güzel haberler vardır
Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin güzel sonuçlar alırsınız inşallahTüp bebeğe geçiş yaptım bu akşam ignelere başlıyorum
Çok şükür canim peki hangi gebelik testini yaptin marka olarak . Ben birgebeningunlugu kullaniyorum ovulasyon testi. Kacinci gun yumurtlama gördün1 yıldır deniyoruz canım , 5-6 kere de ovulasyon testi kullandım ama hep negatifti, 1 yılın sonu da hsg çekildiğim ay gebelik oluşmadı bir sonraki ay yine ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan 12 gün sonra çok şükür pozitifi gördüm
26 Ekim son adet tarihimdiÇok şükür canim peki hangi gebelik testini yaptin marka olarak . Ben birgebeningunlugu kullaniyorum ovulasyon testi. Kacinci gun yumurtlama gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?