- 30 Haziran 2024
- 43
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi Songullllllllllllllllllll
Doktorunuz değerlendirmedi miRaporum
Geç saatte yapıldı anesteziden de geç uyandım pazartesi gidicem doktoraDoktorunuz değerlendirmedi mi
Anladım geçmiş olsunGeç saatte yapıldı anesteziden de geç uyandım pazartesi gidicem doktora
İnşallah teşekkür ederimAnladım geçmiş olsunrapor hakkında bir şey diyemem en sağlıklısı doktorun değerlendirmesi olacaktır inşallah bir sorun yoktur
Gittinmi ne dediler bende bugun gittim tek tüpüm kapalı gibiTam emin olamamakla birlikte sanırım tek tüpün kapalı
İkisinde de geçiş var diyor doktorGittinmi ne dediler bende bugun gittim tek tüpüm kapalı gibi
Videosu yok mu goruntulerininGittinmi ne dediler bende bugun gittim tek tüpüm kapalı gibi
Seninkini atsnaaİkisinde de geçiş var diyor doktor
Buradan atamıyorum özelden bana Instagram hesabın varsa at ordan göndereyimSeninkini atsnaa
Bence işlem sırasında açılmışGittinmi ne dediler bende bugun gittim tek tüpüm kapalı gibi
Tek tüpün kapalı yazmış ama tüpün filmde açık görünüyorRaporum
Evet 4 doktora gösterdim film videosunu hepsi açık dediTek tüpün kapalı yazmış ama tüpün filmde açık görünüyor
Her iki tüpede geçiş olmuş diye görüyorum ben canım olmasa o beyazlık ve tüpler görünmezdi diye düşünüyorum çok araştırdım da gene de yanlış birşey demeyim... Off yaa kizlar bende 10 gün sonra hsg çektiricem çok çok çok korkuyorum daha önceki amaliyatlarimda bayılana kadar sıtma tutmuş gibi titriyorum durduramıyorum vücudumu nasıl iluyo acı oluyo mu bilgi verir misiniz banada zaten gene o titreme krizine girersem masada anestezi verirler gene de bilmiyorum sonrası falan nasil geçiyorRica etsem yorumlar mısınız ?
Canin cok acidimi bende yapacam korkuyorum birazKızlar dün hsg çektirdim. Raporun fotosunu ekliyorum. Anlayanlar yardım edebilir mi?
Canin cok acidimi bende yapacam korkuyorum biraz
Anestezili yaptıracaksan hiç korkma ağrı falan olmuyor. Uyuyup uyanıyorsin o kadar sonrasında hafif gaz sancısı gibi oluyor canım. Ama anestezisiz asla önermiyorumHer iki tüpede geçiş olmuş diye görüyorum ben canım olmasa o beyazlık ve tüpler görünmezdi diye düşünüyorum çok araştırdım da gene de yanlış birşey demeyim... Off yaa kizlar bende 10 gün sonra hsg çektiricem çok çok çok korkuyorum daha önceki amaliyatlarimda bayılana kadar sıtma tutmuş gibi titriyorum durduramıyorum vücudumu nasıl iluyo acı oluyo mu bilgi verir misiniz banada zaten gene o titreme krizine girersem masada anestezi verirler gene de bilmiyorum sonrası falan nasil geçiyor