- 31 Ekim 2024
- 41
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi Songullllllllllllllllllll
Teşekkür ederim canım iki tüpümde tıkalı normalde birisinden az bir geçiş olmuştu inşallah bir tanesi de olsa açılır ya bu hsg ile çok ümit ediyorum annem falan yasini şerif dağıttı insanlara dua edin bana olur mu 13 ünde olucağım inşallahAnestezili yaptıracaksan hiç korkma ağrı falan olmuyor. Uyuyup uyanıyorsin o kadar sonrasında hafif gaz sancısı gibi oluyor canım. Ama anestezisiz asla önermiyorum
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım iki tüpümde tıkalı normalde birisinden az bir geçiş olmuştu inşallah bir tanesi de olsa açılır ya bu hsg ile çok ümit ediyorum annem falan yasini şerif dağıttı insanlara dua edin bana olur mu 13 ünde olucağım inşallah
Aynen seni anlıyorum. Bende yarıda biraktirmistim. Sonra anestezili oldumanestezi ile olmadım devlette olmuştum gitmeden ağrı kesici için acısız oluyor diyenlere kanmayım benim canım gitmişti ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN yorumlarınız için teşekkür ederm
Polipten şüphelenmiş galiba tıkalı gibi korkma ufak bi operasyonla alabiliyolarRaporum
Durumu olan devlete gitmesin ben anestezisiz C kollu cihazı olan radyolojiye gitmiştim sıfır acı ile mutlu çıktım çok iyilerdianestezi ile olmadım devlette olmuştum gitmeden ağrı kesici için acısız oluyor diyenlere kanmayım benim canım gitmişti ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN yorumlarınız için teşekkür ederm
Doktorum iki tüpünde açık olduğunu bir sorun olmadığını söylediPolipten şüphelenmiş galiba tıkalı gibi korkma ufak bi operasyonla alabiliyolar
Ozaman süper raporunda öyle okudum ondan yazmıştım:)Doktorum iki tüpünde açık olduğunu bir sorun olmadığını söyledi
İlk bende öyle sandımOzaman süper raporunda öyle okudum ondan yazmıştım:)
Ozaman şüphen olmasınİlk bende öyle sandım4 doktora sordum hatta güvenemedim. Hepsi aynı şeyi söyledi
Teşekkür ederimOzaman şüphen olmasınşükür diyelim geçmiş olsn