Hsg sonucu rahmin yan durması

cilekcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
176
54
29
Merhaba arkadaslar. Daha önce kalp durması sonucu 1 kürtaj, 5+3te de 2 düşüğüm var toplam 3 gebelik kaybı. Bu nedenle rahim filmi çekildim tüpler tamamen açık ama rahim eğri duruyormuş yana doğru. Böyle biseyle karsı karsıya kalıp da bebek sahibi olan var mı? Umutsuzum kötüyüm lütfen sadece bu durumu yaşayıp anne olabilmiş kişiler yazsın. Simdiden tesekkür ederim

Trombofili paneli sonucu bikaç güne çıkacak daha çıkmadı. Sperm testi, hsg sonucu, trombofili sonucu hep birlikte değerlendirilip sonra genetik test. Yorucu yıpratıcı

Acaba rahminiz böylemiydi biliyor musunuz? Benim iki tüpümde de hafif tıkanıklık vardı neyseki işlem sırasında açıldı. Benimki de bana eğriymiş gibi geldi ama doktorum bununla ilgili bir şey demedi. "Sadece tüplerindeki tıkanıklar açıldı sorun yok gayet iyi " dedi ama bilemiyorum kafama taktım

Eklentiler

• IMG_4666.jpeg
    IMG_4666.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 87
Acaba rahminiz böylemiydi biliyor musunuz? Benim iki tüpümde de hafif tıkanıklık vardı neyseki işlem sırasında açıldı. Benimki de bana eğriymiş gibi geldi ama doktorum bununla ilgili bir şey demedi. "Sadece tüplerindeki tıkanıklar açıldı sorun yok gayet iyi " dedi ama bilemiyorum kafama taktım
Seninki normal duruyor benimki böyle değil bildiğin yana yatık

Arkadaşlar yok mu konuyla alakalı bilgisi olan ya😔 rahmin yan durması ne demek yani? Kendi doktoruma gitmeme daha çok var netten de bisey bulamıyorum. Bu nasıl bisey yani

Eklentiler

• IMG_1351.png
    IMG_1351.png
    114 KB · Görüntüleme: 75
Hsgyi çeken doktor bunun sık karsılasılan bir durum olduğunu, düşüklerin sebebinin bu olamayacağını söyledi. Kendi doktoruma gitmeme daha 1bucuk hafta var onun yorumunu merak ediyorum
Hsgyi çeken doktora güvenin bence sonuçta o da her türlü insan görmüştür. Ama kendi doktorunuzun görüşüde önemli tabi

Benim de bu şekilde hatta biraz daha arkaya doğru doktorum bunun bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Hamile kalma açısından da bir sorun olmayacağını söyledi. 1 yıldır gebelik oluşmadı bunun bi etkisi var mıdır bilemiyorum tabii. Ters rahim hamile kaldıktan sonra normal haline dönüyormuş. Doğumdan sonra da tekrar eski haline dönüyormuş.

Benim de bu şekilde hatta biraz daha arkaya doğru doktorum bunun bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Hamile kalma açısından da bir sorun olmayacağını söyledi. 1 yıldır gebelik oluşmadı bunun bi etkisi var mıdır bilemiyorum tabii. Ters rahim hamile kaldıktan sonra normal haline dönüyormuş. Doğumdan sonra da tekrar eski haline dönüyormuş.
Bende 3 kez gebelik oluştu ama 1i kalbi durdu kürtaj oldu diğer ikisi düştü kendiliğinden. Rahimin duruşundan mı kaynaklı bilmiyorum bunu, çok canım sıkkın. Doktora gidip sonucu gösterene kadar üzüntüyle endişeyle geçecek zaman

Seninkinin görseli var mı bizimle paylaşabileceğin

X