• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrasi

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Merhabalar arkadaslar. Yaklaşık 3-4 saat once hsg cektirdim. Maalesef biraz zorlandim aci cektim. Kanamam oldu dr da normal demisti ama simdi kasiklarim cok kotu agriyor. Agri kesici aldım dr antibiyotige gerek duymadi. Bu kadar Ağrı normal midir?

Geçmiş olsun. İlk gün ağrı, damla şekilde kanama veya akıntı olması normal. 1-2 güne ağrınız geçmez kaşıntı, yanma, akıntı gibi sorunlarınız olursa mutlaka doktorunuza danışın.

Geçmiş olsun. Bazılarında Hsg sonrasında az da olsa kanama ya da kahverengi akıntı olabiliyormuş. Bende olmamıştı. Doktorun antibiyotik vermemesi ilginç geldi. Bu işlemden sonra rutin olarak herkese antibiyotik veriyoruz demiş, reçete yazmışlardı bana.

bende bugün çekildim ben çok zorlanmadım dr çekilmeden önce ağrı kesici aldırdı sonrasındada antibiyotik verdi ağrım yok çok şükür biraz kanamam oldu ama oda geçti sanırım.dr bidaha görüş istersen çünkü enfeksiyon olablir dedi dr bana.

Ben ağrısız olanda çektirmiştim işlem sorasında acı duymama rağmen sonrasında adet sancısına benzer ağrım olmuştu. Ama diğeri çok zor ve ağrılı diye biliyorum sonrasında ağrınız olması da normal bence hem işlemden hem verdikleri ilaçtan dolayı. Geçmiş olsun. Bu arada hsg çektirdiğim ay gebe kaldım bilmiyorum alakası var mı ama doktor sık görülen bir durum demişti. Eğer bebek şçin çektirdiyseniz umarım size de faydası olur

Oncelikle geçmiş olsun ben geçen yıl çektirdim işlem sırasında bayilttilar ama ayilınca agrim vardı. Hatta o ay hep karın ağrısı çektim ben.

kızlar hsg sonrası ilişki sırasında kanaması olan oldumu ya acil cevap
Rahim filmi çektirenlerin paylaşım alanı var. Orada sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Eski bir konuyu güncellemişsiniz.
Ben yaşamadım kanama falan. Doktorunuzu arayın derim.

Back