- Konu Sahibi murakami2501
-
şuan için hiç belirti aramayın bence, boşuna stres oluyor insan. 7-8 haftadan önce mide bulantısı baş dönmesi belki 250 kişiden birinde görülür sadece. onlar hemen oluşan belirtiler değil maalesef. kendinizi umutlandırıp daha çok üzülmeyin diye söylüyorum :)Anlıyorum sizi de. Ben çok değişiklik yaşıyorum sinirlilik olsun sıcağa gelememe olsun baş dönmesi mide bulantısı da hafif bende de Bi ümit işte
Çok çok çok AminnUmarım hemencecik bebeğinize kavuşursunuz. İnşallah beklediğimiz seyler de gelmez
Bende adet oldum zatenşuan için hiç belirti aramayın bence, boşuna stres oluyor insan. 7-8 haftadan önce mide bulantısı baş dönmesi belki 250 kişiden birinde görülür sadece. onlar hemen oluşan belirtiler değil maalesef. kendinizi umutlandırıp daha çok üzülmeyin diye söylüyorum :)
bende hsg çekildim ufak yapışıklığım açıldı işlem sırasında, ama hamile kalmadım o dönem. 1,5 yıl sonra aşılamayla kaldım.
Merhaba hayırlı olsun gebe kalmışsınMerhaba arkadaşlar geçen ay hsg çektirdim ve doktor hamile kalma şansını artırdığını söyledi. Acaba aranızda hsg sonrası hamile kalan var mı? Kaldıysanız kaç ay sonra hamile kaldınız?
Merhaba çok teşekkür ediyorum gebelik sürecim sıkıntılı da geçse beta değerlerimin sağlıklı arttığı bir gebelik oluşması bizim için sevindirici olduMerhaba hayırlı olsun gebe kalmışsın
Sürecini anlatabilir misin?
Ne kadar süredir gebelik için denediniz?
Ne zaman karar verdiniz hsg ye?Doktor mu önerdi? Tıkanıklık falan var mıydı?
Hsg çekildikten ne zaman sonra ilişki denediniz?
Merak ettm,hsg yi düşünüyorum ben de
Gerçekten de dediğiniz gibi insan kimyasal da yaşasa düşükte yapsa tek tesellisi en azından hamile kalabiliyorum buna şükür oluyor rabbim isteyen herkese sağlıklı Bi şekilde nasip etsin inşallahMerhaba çok teşekkür ediyorum gebelik sürecim sıkıntılı da geçse beta değerlerimin sağlıklı arttığı bir gebelik oluşması bizim için sevindirici olduBiz nisan ayından beri deniyorduk haziranda bir kimyasal gebelik yaşadım sonra kasımda bir kimyasal gebelik daha yaşayınca doktora gittim ve rahim filmi eşimden de spermiypgrafi istendi. Eşimin sonuçlarında herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür . Benim sağ tüpüm kapalıymış film çekilirken açıldı.Bir de 4 mm septum çıktı ama doktorum çok etkili olmayacağını söyledi.Film çekildikten sonra Aslında doktor beklemenize gerek yok dedi ama ben radyasyon riski sebebiyle beş gün kadar bekledim ilişki için. Ardından iki üç günde bir ilişki oldu ben daha önce ovulasın takibi yaptığım için yumurtlama günümü akıntımdan takip ediyordum. O gün de ilişki yaşadık. Sonra adetten iki gün önce erken gebelik testiyle öğrendim. Adet günümden iki gün sonra kan testi yaptırdım 180 civarı şıktı. İki günde iki katına çıkıyor ancak şöyle bir sıkıntım var adetten dört gün sonra lekelenme şeklinde kanamam başladı hala da devam ediyor. Sonucu ne olacak bilemiyorum Allahtan hayırlısını diliyorum. Sevinç yaşayamadım. Şimdi sebebi ne olabilir diye bulmaya çalışıyorum. Ben doktorum istemediği halde kan pıhtılaşması testi de yaptırdım . 28 inde o çıkacak. Eğer o temizse rahmim için histereskopi de yaptıracağım. Yine de en azından hamile kalabiliyorum diye düşünmekten başka çarem yok. Hayırlısı olsun Dilerim en kısa zamanda siz de sağlıklı gebe kalırsınız. Ben süreci yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum insan çare arıyor. Bu arada hsg için anestezisiz bir yer bulmanızı öneririm. Çünkü gerçekten korkulacak bir şey değilmiş.Burada neler okudum mecburiyetten kendim gittim giderken ve dönerken bir saat araba kullandım. Boşuna vücudunuza anestezi almayın derim. Soracağınız bir şey olursa seve seve yanıtlarım
Evet ben kendimi öyle teselli ediyorum . Şöyle anlatayım günde iki progestan kullandım her kanamada doktoruma koştum. Betamı iki günde kontrol ettirdim ve Zorunlu haller dışında hep yaptım bilemiyorum daha ne yapmalıyım. En azında içim rahat . Hayırlısı Allahtan bakalım yarın durum ne olacak randevum var . Sağlıklı gebelikse devam etsin değilse rabbim alsın başka dileğim yok. İnsan kendi sağlığını düşünmek zorunda bir saatten sonra.32 yaşımdayım Allah büyüktür elbet bir gün bana da nasip olacak ne diyebildimGerçekten de dediğiniz gibi insan kimyasal da yaşasa düşükte yapsa tek tesellisi en azından hamile kalabiliyorum buna şükür oluyor rabbim isteyen herkese sağlıklı Bi şekilde nasip etsin inşallah
En iyisini yapıyorsun kuzum inşAllah sağlıklıdırEvet ben kendimi öyle teselli ediyorum . Şöyle anlatayım günde iki progestan kullandım her kanamada doktoruma koştum. Betamı iki günde kontrol ettirdim ve Zorunlu haller dışında hep yaptım bilemiyorum daha ne yapmalıyım. En azında içim rahat . Hayırlısı Allahtan bakalım yarın durum ne olacak randevum var . Sağlıklı gebelikse devam etsin değilse rabbim alsın başka dileğim yok. İnsan kendi sağlığını düşünmek zorunda bir saatten sonra.32 yaşımdayım Allah büyüktür elbet bir gün bana da nasip olacak ne diyebildimTevekkül ediyorum.
Merhaba çok teşekkür ediyorum gebelik sürecim sıkıntılı da geçse beta değerlerimin sağlıklı arttığı bir gebelik oluşması bizim için sevindirici olduBiz nisan ayından beri deniyorduk haziranda bir kimyasal gebelik yaşadım sonra kasımda bir kimyasal gebelik daha yaşayınca doktora gittim ve rahim filmi eşimden de spermiypgrafi istendi. Eşimin sonuçlarında herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür . Benim sağ tüpüm kapalıymış film çekilirken açıldı.Bir de 4 mm septum çıktı ama doktorum çok etkili olmayacağını söyledi.Film çekildikten sonra Aslında doktor beklemenize gerek yok dedi ama ben radyasyon riski sebebiyle beş gün kadar bekledim ilişki için. Ardından iki üç günde bir ilişki oldu ben daha önce ovulasın takibi yaptığım için yumurtlama günümü akıntımdan takip ediyordum. O gün de ilişki yaşadık. Sonra adetten iki gün önce erken gebelik testiyle öğrendim. Adet günümden iki gün sonra kan testi yaptırdım 180 civarı şıktı. İki günde iki katına çıkıyor ancak şöyle bir sıkıntım var adetten dört gün sonra lekelenme şeklinde kanamam başladı hala da devam ediyor. Sonucu ne olacak bilemiyorum Allahtan hayırlısını diliyorum. Sevinç yaşayamadım. Şimdi sebebi ne olabilir diye bulmaya çalışıyorum. Ben doktorum istemediği halde kan pıhtılaşması testi de yaptırdım . 28 inde o çıkacak. Eğer o temizse rahmim için histereskopi de yaptıracağım. Yine de en azından hamile kalabiliyorum diye düşünmekten başka çarem yok. Hayırlısı olsun Dilerim en kısa zamanda siz de sağlıklı gebe kalırsınız. Ben süreci yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum insan çare arıyor. Bu arada hsg için anestezisiz bir yer bulmanızı öneririm. Çünkü gerçekten korkulacak bir şey değilmiş.Burada neler okudum mecburiyetten kendim gittim giderken ve dönerken bir saat araba kullandım. Boşuna vücudunuza anestezi almayın derim. Soracağınız bir şey olursa seve seve yanıtlarım
İnşallah canım yarın az çok belli olurEn iyisini yapıyorsun kuzum inşAllah sağlıklıdır
Evet canım doktorum da öyle söyledi. Yatmakla , Protestanlar falan ilgisi yokmuş düşeceği varsa düşer sağlıklıysa kalır dedi. Hayırlısı Allahtan en azından hamile kalabiliyorumÇok teşekkür ederim cevapla için
Allah sağlıkla hayırlısıyla devam ettirsin inşallah,zor bi durum üzülmemek elde değil ama rahat ol. Allah hayırlısını versin. Allah isterse taş da taşısan düşmez istemezse 24saatte yatsan düşebilir. O yüzden kendini çok üzme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?