Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

murakami2501

All is well ☀️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
964
535
18
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar geçen ay hsg çektirdim ve doktor hamile kalma şansını artırdığını söyledi. Acaba aranızda hsg sonrası hamile kalan var mı? Kaldıysanız kaç ay sonra hamile kaldınız?

Ağustos’un 2 sinde çekildim ekim 3 te hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal ile sonuçlandı sadece 6 gün sürdü mutluluğum

Ikiside acikti tuplerin yani doktor hersey guzel demisti ama biz yinede 3 ay icinde gebelik bekliyoruz demisti cunku ufak tefek yapisikiklar hsg de verilen ilacla aciliyormus benimde oyle oldu galiba neredeyse 2 sene olmustu evliligim ve hic gebelik olmamisti.cok sukur yinede allahim bi bildigi var

Allahtan hayırlısı benim de iki kimyasal gebeliğim var

Selam arkadaşlar ben yeniyim direk Bi soruyla başlicam. 3 ocakta hsg çekildim. 2 3 gün kanamam oldu sonra durdu. 12 ocakta da kahverengi kanamam başladı leke gibi doktor yumurta çatlaması dedi de acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ne dersiniz

Doktor ne dediyse odur. Doktor bilmez çatlama değildir o gebesinizdir gebe mi diyelim

Hsgden sonra 2 ay adet oldum. 2 hafta içinde 3. Adetimi bekliyorum. Hayırlısı..

Yumurtlama kanaması 5 gün sürmez diye Bi umut oluştu bende
Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Niyetim o değildi. Ben üzülmemek adına artık gerçekçiyim boş yere ümit edecek şeylere prim vermek istemiyorum o yüzden tavrım bu şekilde. En iyisi beklemek regl gününün geçmesini beklemek. Çünkü stres ve düşünmek en büyük düşmanımız.

Anlıyorum sizi de. Ben çok değişiklik yaşıyorum sinirlilik olsun sıcağa gelememe olsun baş dönmesi mide bulantısı da hafif bende de Bi ümit işte

Anlıyorum sizi de. Ben çok değişiklik yaşıyorum sinirlilik olsun sıcağa gelememe olsun baş dönmesi mide bulantısı da hafif bende de Bi ümit işte
Ben her ay nerdeyse emin oluyorum. Her ay farklı bir belirti. Biz mi üretiyoruz bilmem.. belirtiler nerdeyse aynı oldugu için regl ile.. anlaşılmıyor.

Ben her ay nerdeyse emin oluyorum. Her ay farklı bir belirti. Biz mi üretiyoruz bilmem.. belirtiler nerdeyse aynı oldugu için regl ile.. anlaşılmıyor.
Çok doğru bende de oluyor o hayal kırıklığı tamam oldu diyorum sonra regl geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…