- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sabinabilir
-
Merhaba tewekkur ederim hsg sonucum tuplerimin 1i kapaliydi ilacla acildi bawka hic bir sorun yok dedi adetin ilk gunu gel dedi sadeceMerhaba geçmiş olsun. Ne tedavisi olacaksınız? HSG sonucunuz ne çıktı?
anladım geçmiş olsun tekrar. ben tüp bebek falan zannettim şimdi nasıl bir süreç ilerler bilemiyorum tabi umarım rahat ve sağlıklı bir şekilde geçer :)Merhaba tewekkur ederim hsg sonucum tuplerimin 1i kapaliydi ilacla acildi bawka hic bir sorun yok dedi adetin ilk gunu gel dedi sadece
Umarim Allah hic birimizin kucagini bow birakmasinanladım geçmiş olsun tekrar. ben tüp bebek falan zannettim şimdi nasıl bir süreç ilerler bilemiyorum tabi umarım rahat ve sağlıklı bir şekilde geçer :)
amin inşallahUmarim Allah hic birimizin kucagini bow birakmasin
Benim yumurtalarim biraz tembel okudugum kadariyla ilac vericeklerini duwunuyorum sonrada catlatma iynesiYumurta takibi yapacaktır belki
Bende hsg çektirdim 10 gün önce doktorum sadece 3 gün ilişki yasak sonra serbest dedi benimde çok şükür temiz çıktı sonucum o yüzden bu ayı da degerlendirdimMerhaba bende bugün çekildim hiç bir sıkıntı olmadı temiz çıktı tüm rahim kanallar filen fakat bana doktorum bu ay korunun dedi, o temizlerken ki solüsyon su yağlı yapısı varmış eğer bu ay korunmadan ilişki olursa yumurta tüplerde döllenip rahme inmeyebiliyor yapışıyor dış gebelik olabiliyor dedi, riske girmeyelim dedi bu ayı pas geçin dedi. Size de öyle bir şey dedi mi doktorunuz ? haftaya yumurtlama günü olacaktı ama pas geçeceğizreglim 18-19 Haziran gibi olacak reglinin 3. Günü yumurta geliştirici ilaç verdi doktor 5 gün kullanacak belirtili büyüklükte kendisi çatlatma yapaacakmış. Normalde yumurta büyüme çatlamda sıkıntım yok ama bu sefer biz yaptıralım dedi.
Bende hsg çektirdim 10 gün önce doktorum sadece 3 gün ilişki yasak sonra serbest dedi benimde çok şükür temiz çıktı sonucum o yüzden bu ayı da degerlendir
Merhabalar araniza yeni uye oldum bir sorum olacakti ben gecen ay hsg cekimi oldum doktorum bana bu ay adetinin ilk gunu gel tedaviye bawlayalim dedi bilmek isterim hsg sonrasi surev nasil ilerliyor yardimci olurmusunuz
Bende değerlendirme yapmayı düşünüyorum bakalım ovülasyon ile takip ediyorum bir iki gün içinde yumurtlama olacak gibi bugün t biraz koyulaşmaya başladı bakalım yarın 13. Günüm döngümün 13-24 gibi yurtlama oluyor benimBende hsg çektirdim 10 gün önce doktorum sadece 3 gün ilişki yasak sonra serbest dedi benimde çok şükür temiz çıktı sonucum o yüzden bu ayı da degerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?