Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenim 3. Cocuguna hamile 3ünüde hsg ile kaldi hsg cektirdigi ay hamile kaliyo darısı başınıza1 yildir gebe kalmaya calisiyorum. 2 hafta once hsg cekildim. Sol tüpüm kapaliydi actilar. Hsg den sonra hamile kalanlar var mi ne kadar sürede kaldiniz.
Ben hsg çektirdikten sonra ki ay hamile kaldım inşallah sizde bir an önce hamile kalırsınız1 yildir gebe kalmaya calisiyorum. 2 hafta once hsg cekildim. Sol tüpüm kapaliydi actilar. Hsg den sonra hamile kalanlar var mi ne kadar sürede kaldiniz.
ALLAH askina doğru mu gerçek miKuzenim 3. Cocuguna hamile 3ünüde hsg ile kaldi hsg cektirdigi ay hamile kaliyo darısı başınıza
Amjn Allah im.amin AminBen hsg çektirdikten sonra ki ay hamile kaldım inşallah sizde bir an önce hamile kalırsınız
Dogru yaa niye yalan solim kiALLAH askina doğru mu gerçek mi
2 ay önce çekilmiştim bu ay hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık1 yildir gebe kalmaya calisiyorum. 2 hafta once hsg cekildim. Sol tüpüm kapaliydi actilar. Hsg den sonra hamile kalanlar var mi ne kadar sürede kaldiniz.
Peki sizin neyiniz vardi yumurtalik falan iyi miydi2 ay önce çekilmiştim bu ay hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık
Hsg çekildiği ay hamile kalanlar da var, takip eden aylar içinde de hamile kalınabilir. Zaten hsg sonrası ilk 4 ay gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu aylar. Bazı doktorlar hsg çekildiği ay korunun diyor, bazıları o ayı değerlendirin diyor. Size yine en doğru cevabı Dr verir1 yildir gebe kalmaya calisiyorum. 2 hafta once hsg cekildim. Sol tüpüm kapaliydi actilar. Hsg den sonra hamile kalanlar var mi ne kadar sürede kaldiniz.
Ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama günlerimi 1 gün ilişki oldu çatlamadan 2 gün sonra göğüslerim ağırlaştı acımaya başlayınca anladım bir şeyler olduğunu en baskın belirtim buyduPeki sizin neyiniz vardi yumurtalik falan iyi miydi
İkinci ay mi hamile kadinizHsg çektirdikten sonraki ay hamile kaldım benim de sol tüpüm tıkalıydı hatta hsgde açılmamış doktor onun için bana küçük bi operasyon yapacağını söylemişti ama operasyon tarihi gelmeden ben hamile kaldığımı öğrendim, umarım sizde en yakın zamanda hamile kalırsınız
Hangi ovulasyon testini kullandınız bir de 30 gün boyunca her gün mü kullanmak gerekiyor takip için ?Ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama günlerimi 1 gün ilişki oldu çatlamadan 2 gün sonra göğüslerim ağırlaştı acımaya başlayınca anladım bir şeyler olduğunu en baskın belirtim buydu
Ben 2 sene sonra kaldım1 yildir gebe kalmaya calisiyorum. 2 hafta once hsg cekildim. Sol tüpüm kapaliydi actilar. Hsg den sonra hamile kalanlar var mi ne kadar sürede kaldiniz.
Her gün yapmadım adetle birlikte 12. Günden başladım 16. Güne kadar çatladı zaten birebeningünlüğü ovulasyon testini kullandımHangi ovulasyon testini kullandınız bir de 30 gün boyunca her gün mü kullanmak gerekiyor takip için ?