Bu ay Aralık ilk haftasında hsg çektirdim ama kanamam bitmedi azaldı bi ara sonra bitti ama şuan lekelenme şeklinde devam ediyor benzer durum yaşayan var mı sonrasında ne oldu ne kadar süre sonra hamile kaldınız paylaşırsanız sevinirim Umarım hepimiz güzel haberler alırız yeni yılda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bi kaç gün lekelenme gibi devam etmişti benim tekrarlamamıştı sonra, geçen sene çektirmiştim.Bu ay Aralık ilk haftasında hsg çektirdim ama kanamam bitmedi azaldı bi ara sonra bitti ama şuan lekelenme şeklinde devam ediyor sizde sonrasında ne oldu. Umarım hepimiz güzel haberler alırız yeni yılda
Ben 1 yıl önce çekildim bi 5 gün sürdü leke. Çekildikten 1 ay sonra da gebe kaldımBu ay Aralık ilk haftasında hsg çektirdim ama kanamam bitmedi azaldı bi ara sonra bitti ama şuan lekelenme şeklinde devam ediyor sizde sonrasında ne oldu. Umarım hepimiz güzel haberler alırız yeni yılda
İlaç kullandınız mıBen 1 yıl önce çekildim bi 5 gün sürdü leke. Çekildikten 1 ay sonra da gebe kaldım
Hayır olmadı, tüplerim açık çıkmışştı zaten, nedensiz olmuyor bizim, son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, bu ay beklemedeyim bakalım.Teşekkür ederim canım peki sonrasında gebelik oldu mu
Hayırlısı olsun canım umarım güzel haberler alırsın inşallah bende bekliyorum umarım olurHayır olmadı, tüplerim açık çıkmışştı zaten, nedensiz olmuyor bizim, son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, bu ay beklemedeyim bakalım.
sen ama uzun süren lekelenmen için doktorunla görüş, normal değil çünkü, inşallah canım, herkesin gönlünce olsunHayırlısı olsun canım umarım güzel haberler alırsın inşallah bende bekliyorum umarım olur
Haftaya Randevum var gidecem zaten canım ama lekelenme uzun sürünce sormak istedim amin canım herşeyin hayırlısısen ama uzun süren lekelenmen için doktorunla görüş, normal değil çünkü, inşallah canım, herkesin gönlünce olsun
Bende bekliyorum umarım olur çok istiyorumBen 1 yıl önce çekildim bi 5 gün sürdü leke. Çekildikten 1 ay sonra da gebe kaldım
Hayırlısı olsun, takma çok, oluruna bırak, takınca da eline bişey geçmiyor insanın :) ben ciddi bi örneğim yani, neler yaptım anlatamam, kocam yazık adam en son çıldırdı, ben çocuk istemiyorum bu ne ya moduna girdiHaftaya Randevum var gidecem zaten canım ama lekelenme uzun sürünce sormak istedim amin canım herşeyin hayırlısı
Öyle tabi ki ama elimde değilvalla bende öyle çok istiyorum diye olmuyor galiba yoksa bi sorun çıkmamıştı sadece eşimin bi değeri çok az bi düşüktü o da çok engel değilmiş önemli değilmiş bitkisel olarak yaptığın birşey oldu mu çok ilaç kullanmak istemiyorum daHayırlısı olsun, takma çok, oluruna bırak, takınca da eline bişey geçmiyor insanın :) ben ciddi bi örneğim yani, neler yaptım anlatamam, kocam yazık adam en son çıldırdı, ben çocuk istemiyorum bu ne ya moduna girdi
İnşaAllah canımBende bekliyorum umarım olur çok istiyorum
Amin canımİnşaAllah canım
o bitkisel takviyler genelde adet döngümü bile bozdu, arı sütü bal propolis ve keçi boynuzu bal propolis karışımları aldım eşimle ikimizde yiyelim kalite artar diye, kuruyemiş tüketiyoruz, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, çiğ badem ,ceviz, fındık çok faydalı, sabahları yumurta tüketmemi önermişti doktorum, çok erken işe geldiğimden pek uyamadım ama, belki sen uyarsınÖyle tabi ki ama elimde değilvalla bende öyle çok istiyorum diye olmuyor galiba yoksa bi sorun çıkmamıştı sadece eşimin bi değeri çok az bi düşüktü o da çok engel değilmiş önemli değilmiş bitkisel olarak yaptığın birşey oldu mu çok ilaç kullanmak istemiyorum da
Teşekkür ederim denerim bende zaten adet döngüm düzensiz benimo bitkisel takviyler genelde adet döngümü bile bozdu, arı sütü bal propolis ve keçi boynuzu bal propolis karışımları aldım eşimle ikimizde yiyelim kalite artar diye, kuruyemiş tüketiyoruz, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, çiğ badem ,ceviz, fındık çok faydalı, sabahları yumurta tüketmemi önermişti doktorum, çok erken işe geldiğimden pek uyamadım ama, belki sen uyarsın