Hsg sonrası kanama

hatice9997

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
119
38
Merhaba Arkadaşlar daha once hsg çektirenler lutfen yardimci olurmusunuz cuma gunu hsg filmi çekildi ilk gun çok az kahverengi leke geldi cumartesi gunu kahverengi lekem biraz fazlalaştı ve kahverengi pıhtı şeklinde devam etti pazartesi gunu yani bugun koyu kırmızıya dondu baya bir korku var devam ederse doktora gitcem ama yinede başından boyle olay geçen varmi lutfen yardimci olurmusunuz????

Merhaba Arkadaşlar daha once hsg çektirenler lutfen yardimci olurmusunuz cuma gunu hsg filmi çekildi ilk gun çok az kahverengi leke geldi cumartesi gunu kahverengi lekem biraz fazlalaştı ve kahverengi pıhtı şeklinde devam etti pazartesi gunu yani bugun koyu kırmızıya dondu baya bir korku var devam ederse doktora gitcem ama yinede başından boyle olay geçen varmi lutfen yardimci olurmusunuz????
Gecmis olsun. 20 gun oncede ben cektirdim hsg. O gun sadece kahvemsi akinti lekenme tarzi biseyler geldi benden de ama normal oldugunu dusunuyorum. Hsgden hemen sonrada kanama olmustu zaten.

Gecmis olsun. 20 gun oncede ben cektirdim hsg. O gun sadece kahvemsi akinti lekenme tarzi biseyler geldi benden de ama normal oldugunu dusunuyorum. Hsgden hemen sonrada kanama olmustu zaten.
Hsg den sonra filmi çeken doktora sordum ben bugun kanaman olabilir normaldir dedi ama cuma gununden bu yana kanamam var ver bu son iki gundur kirmizi yoğun sekilde geliyor

Hsg den sonra filmi çeken doktora sordum ben bugun kanaman olabilir normaldir dedi ama cuma gununden bu yana kanamam var ver bu son iki gundur kirmizi yoğun sekilde geliyor
Normaldir diye dusunuyorum ama yinede sormakta fayda var iciniz rahat eder. Kanama ve lekelenme yoktu bende ama alt karnim ve gogsumun altina kadar tum karin bolgem yani asiri agri vardi kramp tarzi hemde buna bile normal dediler.

Merhaba canim üzüldüm senin adina ama okudugm kadariyla normalmiş endişe etme yani stressde tetikleyebilir kanamayi.. azalcaktir illaki öyle umuyorum bende cektircem cok korkuyorum cekilirken aci duydn mu cihaz C kollumuydu? Normal bence bazilarina yaniniza ped getirin filan diyolarmis sanirim sonucta film cekiliyorsun bi alet giriyor iceriye iyi yönünden düsün kapali veya tikali bisey vardiysa acilmistir ondandir belkide 🌹 gecmis olsun

2 hafta önce çektirdim kalktigimda cok az kan geldi o kdar baska kanama hic olmadi bi doktorla görüşün hsg sonucunuz nasıldı belki tıkanıklık vardi o açılmış olabilir

Canlarim ben bugun acile gittim kanamanin normal oldugunu yinede her ihtimale karşi vajinal ultrosonla bakti ve ne yazikki hsg den sonra sol tup kapali oldugu yetmiyormus gibi sag yumurtalikta polikistik over oldugunu soyle artık dayancak gucum kalmadi cok cagresiz hissediyorum kendimi zayıf oldugum için sorun olmuyacagini soyledi her bayanda polikistik over oldugunu doktor bende bile var dedi ama bende adet duzensizligim yoktur sadece 27-30 gun arasi degisiyor oyuzdende yumurtlamayi yakalamiyorum doktora sordugumda duzenli demisti ben anlamadim cok uzgunum :-(

Merhaba canım bende daha yeni aynı durumu yaşadım çektirdim 1 2 gün lekelenme oldu kahverengi şekilde sonrasında kırmızıya dönüştü hatta 1 hafta oldu çektireli pıhtı şekilde kanamam var ama bana tüplerin açık demişlerdi neden böyle olduğunu bende anlamadım yarın doktora gideceğim. Sen kadın doğuma gittinmi neden böyle oldu diye

Merhaba canım bende daha yeni aynı durumu yaşadım çektirdim 1 2 gün lekelenme oldu kahverengi şekilde sonrasında kırmızıya dönüştü hatta 1 hafta oldu çektireli pıhtı şekilde kanamam var ama bana tüplerin açık demişlerdi neden böyle olduğunu bende anlamadım yarın doktora gideceğim. Sen kadın doğuma gittinmi neden böyle oldu diye
Merhaba canım ben gittim doktora kan aldılar birde vajinal ultrosanla baktılar cuma günü bende pazartesi günü sonuç almaya gitcektim pazartesi günü bitince geri gitmedim saten ultrosanda birşey cikmadi yirtilma varmi diye bakmışlardi bakinca hemen sordum sorun yok dedi kan sonucumuda sağlık ocagina gittim kansızlık çıktı ilaç yazdı birde pıhtılaşma süresine bakmışlar APTT ye oda normal cıktı

9-10 gün sürdü lekelenmem

Benim dört gün kanamam oldu

Bende iki gün önce çektirdim ama kanamam falan olmadı sadece cektirsigim gün çok az lekelenme oldu eve gelince oda geçti şükürler olsun bence çeken kişiden çok şey asli

X