• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi(hsg) sonrası kanama/lekelenmeniz kaç gün sürdü?

Sizin kanamaniz kısa surmusse neden doktor iki ay korunma verdi acaba
Kanamayla korunmanın alakası yok ki kanama aylarca günlerce sürmez sebebi iyileşsin dedi mikrop kapmasın iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım

Kanamayla korunmanın alakası yok ki kanama aylarca günlerce sürmez sebebi iyileşsin dedi mikrop kapmasın iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım
Bana kanama bittiği zaman ilişki serbest bir sonraki ay gel istersen yumurta takibini yapalım dedi diğer prof doktorumda aynı şekilde söylemişti yani iki ay korun demediler. Her hastanın kanamasi farklı olabilir, çok net iki ay korunma verilir demişsiniz 😊 siz korunun 🫶🏼 evet fazla ödeme yapmışsınız aynı işlem yazık olmuş

Bana kanama bittiği zaman ilişki serbest bir sonraki ay gel istersen yumurta takibini yapalım dedi diğer prof doktorumda aynı şekilde söylemişti yani iki ay korun demediler. Her hastanın kanamasi farklı olabilir, çok net iki ay korunma verilir demişsiniz 😊 siz korunun 🫶🏼 evet fazla ödeme yapmışsınız aynı işlem yazık olmuş
İğneleyici yazmışsınız ama sorun değil herkesin farklı olabilir ayrıca çok ödediğimi düşünmüyorum sonuna kader halletmiş bir doktor ben direterek iki ay korunma şart demedim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla genelde ağır işlemlerde veriliyor yoksa histeroskopiyi herhangi bir sonunu olmayana da yapıyorlar yani o tip birine zaten iki ay korun demezler bu kadar alıngan olmayın yazık 😃

Ayrıca yazdığımı bir kez daha okuyun bence orda genelde şekil düzeltmelerinde demişim… dediğim gibi mesela hiç bir sorunu olmayan kişilere de tüp bebek öncesi sırf kamerayla girmek amaçlı histeroskopi yapılır bu gibi kişilere ertesi ay tüp bebek işlemi uygulanır..yani iki ay korunma herkese verilmez zaten…

Ayrıca yazdığımı bir kez daha okuyun bence orda genelde şekil düzeltmelerinde demişim… dediğim gibi mesela hiç bir sorunu olmayan kişilere de tüp bebek öncesi sırf kamerayla girmek amaçlı histeroskopi yapılır bu gibi kişilere ertesi ay tüp bebek işlemi uygulanır..yani iki ay korunma herkese verilmez zaten…
iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım bu yorumu yapıp anlamadığınızı, soylemissiniz bende acikladigimi umuyorum 🫶🏼😊 sanırım pek anlasamadık.. pekte sorun değil sürekli benim uzun sürmedi genelde sürmez tarzı konuştunuz ben biliyorum ama bilmeyen birisi yorumunuzdan etkilenebilir bir sorun mu var diye düşünebilir ayrıca bu kadar alıngan olmayın YAZİK filan size yakıştıramadım ben sizin paranıza yazık dedim 😊 ama iyi olmuş o zaman ❤️

iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım bu yorumu yapıp anlamadığınızı, soylemissiniz bende acikladigimi umuyorum 🫶🏼😊 sanırım pek anlasamadık.. pekte sorun değil sürekli benim uzun sürmedi genelde sürmez tarzı konuştunuz ben biliyorum ama bilmeyen birisi yorumunuzdan etkilenebilir bir sorun mu var diye düşünebilir ayrıca bu kadar alıngan olmayın YAZİK filan size yakıştıramadım ben sizin paranıza yazık dedim 😊 ama iyi olmuş o zaman ❤️
Hahahah çok komiksin bence kendini bir sorgula ben bildiğim kadarıyla söyledim kesin benim dediklerim doğrudur demedim sanırım anlama kapasiteniz bu yapacak bişey yok 😂😂

Ürperdiğine göre sen etkilenmişsin yazdığımdan okumanda problem olabilir öğretmenim öğretebilirim sevaptır 😂😂

Ya şimdi anladım sorununu, bu gün testin pozitif bence değerlendir 🫶🏼😊 stres yapma bu kadar
Ayrıca insanlarla bu şekilde bu durumdan dalga geçme Allah başına vermesin bazı şeyleri yazık kendini düşün şurda iki tartıştırmadın bizi hemen insanları özel yerinden vur 😂😂

Ayrıca insanlarla bu şekilde bu durumdan dalga geçme Allah başına vermesin bazı şeyleri yazık kendini düşün şurda iki tartıştırmadın bizi hemen insanları özel yerinden vur 😂😂
Aaa bak sen dalga diyosun demin bana aciyodun, ders veriyodun 😊 cicimler havada ucuyodu hemde ben normal yorum yapmiştim alinganligin sebebini buldum sadece benim için problem değil ama ciddiyim stres yapma hepimiz etkileniyoruz 😊

Ya şimdi anladım sorununu, bu gün testin pozitif bence değerlendir 🫶🏼😊 stres yapma bu kadar
Ayrıca pik görmedim bebişim eksik okumuşsun yine ben pili 14 gün önce gördüm bu ikinci belkide gebelikten pik yaptı bilmiyorum elimde gebelik testi yok yapamadım Şuan bekletmedeyim yani ya ikinci defa yumurtlama yada gebelik 😂yap bi yorum bakalım

Ben tartışmak istemedim ki sen üslubuna dikkat etsen sorun yoktu bence he bir de valla merak ettim de profiline baktım 😂 gizli bir şey yok

Back