• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birumitt

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
554
277
303
Merhaba kızlar...

6 aydır deniyoruz ve hala çocuğumuz olmadı. İlaçlı rahim filmi Hsg çektireceğim. Hsg çektirenler süreçlerini yazabilir mi hamile kalanlar ne kadar sonra kaldı hsg rağmen süreci devam edenler var mı ?

bunu öyle bir moralle yazıyorum ki.. duygularımı bile ifade edecek gücüm kalmadı..

Merhaba kızlar...

6 aydır deniyoruz ve hala çocuğumuz olmadı. İlaçlı rahim filmi Hsg çektireceğim. Hsg çektirenler süreçlerini yazabilir mi hamile kalanlar ne kadar sonra kaldı hsg rağmen süreci devam edenler var mı ?

bunu öyle bir moralle yazıyorum ki.. duygularımı bile ifade edecek gücüm kalmadı..
2kurtaj gecirdim bu ay cekildim anestezisiz adet sancisi gibi agri oldu daha sonrasinda hemen toparladim 5 dk suruyor zaten sonucum normal cikti korunmuyoruz insAllah bu ay tutunur

Merhaba kızlar...

Ben çok araştırdım canım. Cihaz yeni olduğu zaman ağrı yapmıyor.Sadece sıvıyı verirken çok çok hafif ağrı oluyor. Anlamıyorsun bile. Çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değil. Bebişim var mı bilmiyorum bata 5 gün kaldı. Bu ay çektirdim.

Ben çok araştırdım canım. Cihaz yeni olduğu zaman ağrı yapmıyor.Sadece sıvıyı verirken çok çok hafif ağrı oluyor. Anlamıyorsun bile. Çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değil. Bebişim var mı bilmiyorum bata 5 gün kaldı. Bu ay çektirdim.
Ayyy çok heyecanlı gerçekten inşallah faydasını görürsün kuzum:)

kızlar selam benimde bir dış gebeliğim mevcut 2 yıl önce bugün cektireceğim bebek düşünütoruz en önemli zamanları değerledirdim olmadı.bende aklımda soru kalmasın diye bugğn cektşirmeye gideceğim bana da umut olun

Ben de 1 yildir hamile kalamiyordum, son 4 ayini filan ovulasyonla takip etmistim. Eşimde kayda deger bir sıkıntı yoktu. benim hormon testlerimde de bir sorun yoktu. Hsg cekelim dedi doktorum. Ben anestezili istedim cunku cok kotu seyler okumustum. Hsg sonucum temiz cikmisti, ama kucuk yapisikliklar olabiliyormuş, bu da yumurtayla spermin bulusmasini engelliyormuş.
Hsgden sonra 1 hafta ilişki yasak dedi. o ay da ovulasyon testi yaptim. Yumurtlamadan 2 gun oncesini ve yumurtlama gununu degerlendirdik. O ay hamile kaldim. su an 7. haftamın içindeyim, henüz bebegi gormedik..

Ben de 1 yildir hamile kalamiyordum, son 4 ayini filan ovulasyonla takip etmistim. Eşimde kayda deger bir sıkıntı yoktu. benim hormon testlerimde de bir sorun yoktu. Hsg cekelim dedi doktorum. Ben anestezili istedim cunku cok kotu seyler okumustum. Hsg sonucum temiz cikmisti, ama kucuk yapisikliklar olabiliyormuş, bu da yumurtayla spermin bulusmasini engelliyormuş.
Hsgden sonra 1 hafta ilişki yasak dedi. o ay da ovulasyon testi yaptim. Yumurtlamadan 2 gun oncesini ve yumurtlama gununu degerlendirdik. O ay hamile kaldim. su an 7. haftamın içindeyim, henüz bebegi gormedik..
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah.. Hsgden sonra antibiyotik kullanmis miydiniz

Merhaba kızlar...

Ben hsg den 2 ay sonra hamile kaldım canım. Etkisi var mı bilmiyorum tabi ama ekimde çekildim aralık son adetim oldu🤗

Bende bu ay çekildim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama maalesef regl oldum

Öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun doktor ne dedi peki bu durumla ilgili

Bende bu sabah anestezisiz Rahim filmi çektirdim işlemden önce buscopan ağrı kesici içtim biraz sancı hissettim o kadar hafif kaşık ağrısı ve pembe akıntı var 3 gün bekleyip degerlendircez ins.tutar

Öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun doktor ne dedi peki bu durumla ilgil
cok karsilastiklari bir durummuş, hsgden sonra ilk 3 ayda hamile kalma olasiligi yuksekmiş. testte tupler temiz ciksa da kucuk yapisikliklar da acildigi icin hamilelik gerceklesiyormus.

Merhaba kızlar...

4 yıllık evliyim 1.5 senedir korunmuyorduk muayenelerimde her şey çok normal çıkmasına rağmen bir türlü bebiş olmadı. Bugun anestezi ile HSG çekildim. Meğer sol tüpüm tıkalıymış ve çekilirken açılmış, inşallah bir etkisi olur, doktor şansı arttırıcı bir durum olduğunu belirtti

Back