• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Redkalonchoe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
272
183
103
Kızlar merhaba, 28 Eylülde hsg filmi çektirdim, sonuçlar temiz çıktı... Okuduğum kadarıyla hsg sonrası hamile kalma oranı artıyormuş... Adetim 6 günüm var ve baya heycanlıyım özellikle 2 gündür kasığımda batmalar ve ağrı var... Erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım acaba?? Yada hsg sonrası hamile kalanlar varmı acaba aranızda???

Kızlar merhaba, 28 Eylülde hsg filmi çektirdim, sonuçlar temiz çıktı... Okuduğum kadarıyla hsg sonrası hamile kalma oranı artıyormuş... Adetim 6 günüm var ve baya heycanlıyım özellikle 2 gündür kasığımda batmalar ve ağrı var... Erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım acaba?? Yada hsg sonrası hamile kalanlar varmı acaba aranızda???
Hsg ne

Bu ay bende hsg cekildim tek tüp kapalı dogal olarak gebelik beklemiyorum ınsallah senim olur

Bende 17 eylülde hsg çekildim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir 😊ben test yapmaya cekiniyorum negatif çıkar korkusuyla ne zamandır çocuk istiyorsunuz😊

Bende 17 eylülde hsg çekildim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir 😊ben test yapmaya cekiniyorum negatif çıkar korkusuyla ne zamandır çocuk istiyorsunuz😊
İnşallah :) iki yıldır istiyoruz ama malesef olmadı o yüzden bu ay bayağı heycanlıyım, doktorumda bu ay şansınız yüksek deyince iyi bir heycan Oluştu 😊 birkaç gün sonra dayanamayıp yapacağım sanırım... Siz ne zamandır istiyor sunuz??

İnşallah :) iki yıldır istiyoruz ama malesef olmadı o yüzden bu ay bayağı heycanlıyım, doktorumda bu ay şansınız yüksek deyince iyi bir heycan Oluştu 😊 birkaç gün sonra dayanamayıp yapacağım sanırım... Siz ne zamandır istiyor sunuz??
1 yıldır istiyoruz bizde😊 bundan sonrası nasip artık ama insan ihtimal yüksek olunca düşünmeden edemiyor aslında çok düşünmek kafaya takmak da etkiliyormus benim şu an tek sorunum bu kafamdan çıkaramıyorum

Hsg den sonra hamile kalanlari duydum..
Adetinize yakin yapin testi biraz daha sabir..hayirlisi olsum

Bende bu ay çekildim hsg
Bi sorun çıkmadı
Reglden sonra 17 gün kadae yumurtlama takip ettim ama piki göremedim yinede değerlendirdim
Sonrasında çok dikkat edemedik ilişkiye
O ara olduysa yumurtlama kaçırdım
Son dört gündürde yine değerlendiremiyoruz
Umarıım değerlendirdiğimiz günlerde olmustur bebiş
Reglim 17 ekim
Hafifi hafifi ağrılarım basladı gerçi🤦‍♀️
Hayırlısı bakalım

Back
X