• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl çıktı sonuçlar? İnşallah dilediğin gibi olmuştur. Sen de rahim filmi mi çektirmiştin?
Ilk test 112 3 gun sonra 470 geldi haftaya salı keseyr bakacaklar işte
Ne zormus arkadas her asaması bı sonrakıne endeksli kalp atısını duymadan anne olacagımı anlayamıcam. Sen nr yaptın?

Ilk test 112 3 gun sonra 470 geldi haftaya salı keseyr bakacaklar işte
Ne zormus arkadas her asaması bı sonrakıne endeksli kalp atısını duymadan anne olacagımı anlayamıcam. Sen nr yaptın?
24 ekimde adet olmam gerekiyor. Bekliyorum. Beklemesi de zor. İnşallah hayırlısı olur.

kızlar merhaba ben de dün hsg çekildim çok fazla önyargıyla korkarak gittim ama sadece ilacı verirken ağrı oldu nun dışındakiler vajinal muayenedeki gibiydi. tüplerim açık çıktı çok şükür ama uterus sağa deviye yazıyo bunun hakkında bilginiz var mı? doktorum tüpler açık sıkıntı yok dedi sadece ama içime kurt düştü :(

kızlar merhaba ben de dün hsg çekildim çok fazla önyargıyla korkarak gittim ama sadece ilacı verirken ağrı oldu nun dışındakiler vajinal muayenedeki gibiydi. tüplerim açık çıktı çok şükür ama uterus sağa deviye yazıyo bunun hakkında bilginiz var mı? doktorum tüpler açık sıkıntı yok dedi sadece ama içime kurt düştü :KK43:

rahminin saga donuk olduğu anlamına geliyor. eger acıksa ılac başarılı sekılde gıttıyse hamıle kalmamak ıcın bı nedenın yok

Slm arkadaşlar bende çektirdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı benide çok korkutmuşları çok sancılı oluyo diye anesteziyle oldum ben hemen hamile kalamadım ama 1 sene sonra hamile kaldım

Evet canım aşılama yaptırdım öncesinde yumurta çatlatma iğnesi falan oldu aşılamadan sonra hamile kalamadım adet oldum ondan sonraki ay hamile kaldım

Back
X