• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm canm ya 4 tane ne demek çok ağır senin için peki neden böyle oluyo biliyomsn
İlk bebeğim dıs gebelik oldu. Sonra uzun süre gebe kalamadım aşılama yapalım dedik tup bebeğe çevirdik kararımızı. Busefer hersey fazla guzel oldu bebekler ucuz tuttu 12.haftada malesef biri aramızdan ayrıldı. İkizlerden sonra kendiliginden hamile kaldım dustu. En son bu sene hamile kaldım kazayla bebegim 22.haftada enfeksiyona yakalandı kalbi durdu biliyormusun encokta canımı o yaktı. Diger kayıplar küçüktü anlamadım. 12haftalık olana uzuldum ama karnımda iki evladım daha vardı atlattım. Bu bambaşkaydı kıpırdadı cinsiyeti ogrendim 6aylık kocaman bebek doğum yaptım kucahıma aldım herşeyini gördüm oyüzden onun acısı hepsinden agir. Hamilelik lerim hep sıkıntılı oldu oyüzden bu son ugrasım buay olmazsa defteri kapatacağım kendi açımdan. Ama allah yine birşekilde verirse ona birsey yapamam boynumuz kıldan ince

İlk bebeğim dıs gebelik oldu. Sonra uzun süre gebe kalamadım aşılama yapalım dedik tup bebeğe çevirdik kararımızı. Busefer hersey fazla guzel oldu bebekler ucuz tuttu 12.haftada malesef biri aramızdan ayrıldı. İkizlerden sonra kendiliginden hamile kaldım dustu. En son bu sene hamile kaldım kazayla bebegim 22.haftada enfeksiyona yakalandı kalbi durdu biliyormusun encokta canımı o yaktı. Diger kayıplar küçüktü anlamadım. 12haftalık olana uzuldum ama karnımda iki evladım daha vardı atlattım. Bu bambaşkaydı kıpırdadı cinsiyeti ogrendim 6aylık kocaman bebek doğum yaptım kucahıma aldım herşeyini gördüm oyüzden onun acısı hepsinden agir. Hamilelik lerim hep sıkıntılı oldu oyüzden bu son ugrasım buay olmazsa defteri kapatacağım kendi açımdan. Ama allah yine birşekilde verirse ona birsey yapamam boynumuz kıldan ince
Neler yasamissiniz rabbim sabır versin çok zor gerçekten 6 aylık olan evet çok yıkmistir seni inşallah da bim bidaha sağlıklı bebislerim verir sanada verdiğinde şükür aldiginada inşallah hersey gönlünce olur çok kötü oldum inan okurken kaç yaşındasın

Neler yasamissiniz rabbim sabır versin çok zor gerçekten 6 aylık olan evet çok yıkmistir seni inşallah da bim bidaha sağlıklı bebislerim verir sanada verdiğinde şükür aldiginada inşallah hersey gönlünce olur çok kötü oldum inan okurken kaç yaşındasın
Uzulme canim bende cok uzuluyorum hergun agliyorum bebegim yasasaydi doguma gunler kalmisti... En cokta onun boslugu dolsun diye istiyorum bu ay.. Olsunki bebegimin dogacagi gun icimde bir can daha olursa ogunu daha kolay atlatirim :( 27yasindayim canim erken evlendim ilk bebegim yasasa suan 10 yasinda olacakti nasiptrn oteye gidilmiyor herkesin farkli sinavi var benimkide bebekten yana

İnsalllah rabbim o güzel ani yasattiriri sana bebişim sağlıkla karninda olur hayatta hersey sınav önemli olan isyan etmeden şükür etmek bende 26 yasindayim 10 yıl oldu evleneli 1 çocuğum var ve 18 aydır olmuyo 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi bakalım bu ay inşallah

İnsalllah rabbim o güzel ani yasattiriri sana bebişim sağlıkla karninda olur hayatta hersey sınav önemli olan isyan etmeden şükür etmek bende 26 yasindayim 10 yıl oldu evleneli 1 çocuğum var ve 18 aydır olmuyo 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi bakalım bu ay inşallah
Yasin daha genc seninde olur insallah. Sende erken evlenmissin benim gibi.. Cok sukur birtane evlafin varmis allah ona saglik sihhat versin. Biz napsakta olmuyor bazen vakti zamani grlmedigi icin. Rabbim sanada banada tum isteyenlerede saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Günaydın kızlar az önce iş yerinde test yaptım. Adete 2 gün var. İlk başta ikinci çizgi çok silik çıktı sonra gittikçe kayboldu. Negatif midir acaba

ben gecen ay cektirdim hsg 4gun kan geldi .o ay adetim gecikti 15gundur hala gelmedi kan testi yaptirdim cikmadi maalesef biyle geciken varmi benim guatr hastaligimda var

Merhaba arkadaşlar, 15 aylık evliyim hiçbir sorunun yok diyor doktor ama olmuyor bebiş. Bu ay adetin üçüncü günü doğum evine git rahim filmi çektir dedi.
1. Sorum ; hsg adetliyken mi çekiliyor?
2. Sorum ; o gün kan verip bana hsg için başka güne randevu mu vericek?
3. Sorum ; ben rahim filmi çektirmekten çok korkuyorum sizce korkulacak bişey var mı?
Vajinal ultrasondan da herkes korkutuyordu şöyle acıyo böyle acıyo diye ama onda hiç acı hissetmiyorum. Rahim filminde nasıl olur? Lütfen sorularıma cevap verin bunun için üye oldum pek bilmiyorum burayı kullanmayı

Selam kızlar tam zamanın adet oldum hsg de ilk ay benim. Biraz ağrım fazla oldu bu ay ama normal şuan
.
.
Merhaba arkadaşlar, 15 aylık evliyim hiçbir sorunun yok diyor doktor ama olmuyor bebiş. Bu ay adetin üçüncü günü doğum evine git rahim filmi çektir dedi.
3. Sorum ; ben rahim filmi çektirmekten çok korkuyorum sizce korkulacak bişey var mı?
Vajinal ultrasondan da herkes korkutuyordu şöyle acıyo böyle acıyo diye ama onda hiç acı hissetmiyorum. Rahim filminde nasıl olur? Lütfen sorularıma cevap verin bunun için üye oldum pek bilmiyorum burayı kullanmayı

.
.
Merhaba
Hsg adet bittikten sonra çekiliyor yumurtlamadan önce.
Adetliyken gittiğinde genelde gün veriyorlar. Adet bitiminden 3 5 gün içinde çekilmiş oluyor.
Son olarak dayanılmaz bir acı çektim neredeyse normal Doğumla aynı acıymış. Ama çekildikten sonra bitiyor herşey sadece geriye ufak karın ağrısı ve lekelenme kalıyor. Geçmiş olsun korkma

Adetin 2. Veya 3. Gümü hormon testi yapıyorlar. Rahim filmi için de adetin bittikten sonra gün veriyorlar. Ben de çektirenler duyduğumda çok korktum. Laf aramızda hala korkuyorum İstanbul Şişli’de Echomar var. Ağrısız ve acısız çekiyorlarmış. Çektirenlerle konuştum herkes memnun kalmış. Ben de bu Cumartesi için gün aldım. Çektirdikten sonra yine yazarım nasıl geçtiğini. İhmal etme derim. Çok kişi bu filmden sonra hamile kalmış. İnşallah biz de kalırız.

Kızlar bugün çektirdim rahim filmini. Ağrısız ve acısızdı. Sonrasında biraz ağrım oldu o kadar. Bakalım sonuçlar ne olacak

Back
X