• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bittercikilat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
278
122
33
29
selamünaleyküm ben 6 eylül de hsg çekildim çok zor ve sancılı geçti. Bat 27 eylül beklemedeyim . Sizde deneyimlerinizi paylaşırmısınız? Ne kadar süre sonunda hamile kaldınız ? En azından birbirimize umut ışığı oluruz.

selamünaleyküm ben 6 eylül de hsg çekildim çok zor ve sancılı geçti. Bat 27 eylül beklemedeyim . Sizde deneyimlerinizi paylaşırmısınız? Ne kadar süre sonunda hamile kaldınız ? En azından birbirimize umut ışığı oluruz.
Srlam bende hsg cekildim ve ikiside acikdi cok sukur 2 ay sonrasindada hamile kaldim.3cu yilizda kaldim hamile

Maşallah ne güzel. Umarım benimde öyle olur. 1 hafta var bata. Gün aşırı mı denediniz acaba
Evet canim gun asiru denedik.o ay yumurta takibide yapuldi ama catlatma iynesi olmamisdim.insAllah sende kalirsin tez zamanda.hep duyuyirdum cekildikden sonra cok insan kaliyormus qaliba dogruymus

hsg çekindim ancak hiçbir sorun çıkmadı bende tüplerim açıktı
arkadaşım hsg yaptırdı sol tüpü kapalı çıktı onu ilaçla açtılar 4 ay sonra hamile kaldı kendisi

martın sonunda cektirmistim hala.kalamadim. tupleerim acik cikmisti. adetim duzensizlesti gecen ay gittim prolaktin yuksek cikti bu ay ilac kullandim bakalm heycanla beklym

Düşmüş mü peki prolaktin ay hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız :) bat ne zaman
Canim iste bu ay prolaktin icin dostinex verdi yarim yarim onu ictim zaten. Bir de adetin 15. Gunu progestana baslatti. Son iki hapim kaldi.doktor adet olunca 3. Gunu gel demisti. Hap bitince ne zaman adet olurum bilmiyorum ki :KK43: prolaktin yuzunden baya adetim duzensizlesmisti o yuzden ne zaman adet olacagimi bile kestiremiyorum. Bugun 22. Gun. En az bi hafta vardir galiba. Bi de doktor korun ya da korunma diye bisey demedi biz korunmadik merak ediyorm

Canim sen kac aydir istiyordun bebek ya da ne kadar suredir. Prolaktinin yuksek mi cikti senin de
Bir bucuk yildir evliyiz ve hic korunmadim canim ama kendimi bildim bileli hep prolaktainim yuksek cikiyo 70.4 tu enson dostinex kullandim hayit suyuda iciyorum bu doktorum prolaktainin o kadar onrmli degil gogsunden sut gelmedigi surece dedi

Bir bucuk yildir evliyiz ve hic korunmadim canim ama kendimi bildim bileli hep prolaktainim yuksek cikiyo 70.4 tu enson dostinex kullandim hayit suyuda iciyorum bu doktorum prolaktainin o kadar onrmli degil gogsunden sut gelmedigi surece dedi
Anladim canim benim de 40 ciktiydi prolaktin. 25 ustu gebeligi engelliyormus ya 20lere dusmesi illa ki gerekmis oyle duydum ben de. Biz de 2 yillik evliyiz bu ay 16. Ay olcak iste bebek isteyeli

Anladim canim benim de 40 ciktiydi prolaktin. 25 ustu gebeligi engelliyormus ya 20lere dusmesi illa ki gerekmis oyle duydum ben de. Biz de 2 yillik evliyiz bu ay 16. Ay olcak iste bebek isteyeli
Benimde 16 ayim canim prolaktainim dsuyo ilacla cayla ama gene gebelik olusmadi insallah de olusur

Back
X