hsg sonrasi hamile kalan bayanlar buraya yorumunuzu alalim***:):)

perissh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
960
497
53
kizlar oncelikle rabbim hepimize saliha evlatlardan saip etsin insallah saglikli bir sekilde insallah kizlar dun ben hsg cektirdim anestezisiz kendime guvenipte anestizisiz cektirdim ama cok aci cektim neyseki cok sukur atlattik cekecek olanlar ise anestezili tavsiye ediyorum kizlar dun hsg cektirdikten snra doktoruma filmi gosterdim bi kanalim yapisik cikti ama filmden sonra acildi 6 gun sonra iliski dedi 3 4 aya hamile kalirsin dedi insallahda oyle olur szilerdede hsg sonrasi hamile kalan varmi lutfen rica ediyorum varsada okuyup gecmeyelim birbirimize yardimci ve destek olalim

kimse yokmu

Canm masallah filmden hemn sonra hamile kaldn sanrm11.haftandasn.bende bugn cekıldm yarn sonuc gostercm dr a bakalm hayırlısı

Canm masallah filmden hemn sonra hamile kaldn sanrm11.haftandasn.bende bugn cekıldm yarn sonuc gostercm dr a bakalm hayırlısı
Hayirlisi olsun hakkinda insallh cok sukur rabbime binlerce sukur. evladimi saglikli bir sekilde kucagima almakda nasip olsun insallh darisi tum bekleyenlerin basina insallah rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallh bizde insallh saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah

amin canm insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…