• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Ankey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
520
595
33
Selam kizlar ben gectigimiz ay hsg cektirdim sukur iki tupumde acik cikti gecen sene yine cektirmistim ve 3 ay sonrasinda hamile kalmistim fakat bebegimin 3.5 aylikken kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim simdi yeniden bir umut diyorum cunku hsg sonrasi gebe kalan cok insan var. Hsg cektiren arkadaslarla sureci birlikte bekleyebiliriz ve umuyorum her kez guzel haberler paylasir :)

Merhaba bende bu pazartesi günü ilk defa çektirdim :) Ama bu ay yumurtlama dönemini kaçırıyoruz maalesef bi daha ki ay inşallah :)

Mrb kzlae bende cumartesi cektrcem cok aciyor mu acaba korkuyorm aciyo diyen cok var gozum korktu

Valla canım bende çok korkarak gittim elim ayağım titredi heyecandan ama korktuğum gibi değildi. Yani zaten alttan muayene olmuşsundur muhakkak aynı muayene olur gibi oluyor sadece ilaç verildiğinde anlık ağrın oluyor. Ben gülerek çıktım. Sadece o gün ve ondan sonraki gün biraz ağrı ve acı oldu adet ağrısı gibi o da. Çıktıktan sonra da çok az kanamam oldu. Kendini korkutma kasma kesinlikle kötü bir şey değil.

Ne kadar surdu peki sonucu hemen veriyorlar deglmi benim 4 catlatma 1 asilana oldu ama olmadi sadece yumurtam gec buyuyup catliyor onuda zaten ilacla yapiyorlar buyuyo catlatiliyo baska bi sorunum yok esimdede yok bu zamana kdar olmadi cumartesi bakcklar doktor tupde mi skntı var acaba dedi bakalm bi dedi bakcz insanin ister istemez aklina bi dunya sey geliyo

Benim hiç aşılama ve çatlatma olmadı ilk kontroller yapıldı. o yüzden hsg çektirildi. Özel hastanede yaptırdım ben yaklaşık 10 dakika o işlem sürmüştür. Ki bunun her dakikası da acı değil yani ilacı hızlı verdiğinde ağrı oluyor. Bana ilk verdiklerinde ağrı var mı demişlerdi ben verdiklerini bile farketmemiştim zaten geçmemiş kanallardan sonra şiddetli verdiler o zaman ağrıdı.

Benim hiç aşılama ve çatlatma olmadı ilk kontroller yapıldı. o yüzden hsg çektirildi. Özel hastanede yaptırdım ben yaklaşık 10 dakika o işlem sürmüştür. Ki bunun her dakikası da acı değil yani ilacı hızlı verdiğinde ağrı oluyor. Bana ilk verdiklerinde ağrı var mı demişlerdi ben verdiklerini bile farketmemiştim zaten geçmemiş kanallardan sonra şiddetli verdiler o zaman ağrıdı.
merhaba bende yarin hsg cektircem. sizfe bu film sonrasi mi hamile kaldiniz acaba banada umut olursunuz :)

merhaba bende yarin hsg cektircem. sizfe bu film sonrasi mi hamile kaldiniz acaba banada umut olursunuz :)
Filmden sonra mı oldu bilmiyorum ama çektirdikten 4 ay sonra hamile kaldım. umarım en yakın zamanda sizde hamile kalırsınız :anneadayı::KK200:

Merhaba bende eylül ayında hsg çekildim anestezisiz tüplerim açık çıktı şuanda adetim gecikti 35.gündeyim bgn test yaptım evde malesef negatif hamile değilim inşallah diğer aylarda kalırım ve yazarım buraya moralim bozuldu Rabbim hayırlısını bilir bekleyeceğiz

Back