Hsg sonrası gebelik belirtileriniz

nurkoc29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
34
11
38
28
Merhaba arkadaşlar bir buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadık bu ayda yani bir hafta önce hsg çekindim bana cinsellik kısıtlaması ya da herhangi bir şey söylemesiler yumurtlamaya denk geliyor diye o gün denedik tbi ağrım oldu azcık bu arada işlem sonrası hiiç ağrı yaşamadım. İki gün sonrasında yumurtlama testi tekrar yaptım ve yeniden deneme oldu çatlama da değerlendik ama nedendir bilmiyorum enfeksiyon mu acaba diye korkuyorumda kasıklarımda ve belime vuran bir ağrı var. Adet olacakmış gibi ağrı yaşıyorum . Hamile olanlar ilk belirtileri ne zaman yaşadınız erken belirtileriniz ne oldu ve ne zaman öğrendiniz gene olduğunuzu bilgilendirir misiniz

Bat ne zaman?

19 ekim bat
1 ekimde yumurtlama testinde en üst seviyedeydi 2 ekim çatlamıştı o zamandan beri kasık ve bel ağrısı hissediyorum :/

12 gün var batiniza. Hiç düşünmeyin. Olursa ya da belki olmuştur bile. Ama stres yapıp kafaya taktiginizda varsa da stresten gider. Yavaş yavaş denemeye devam edin iki günde bir bence. Akintilarinizi da takip edin. Elinizde ovulasyon testi iz varsa yine yapın bence.

Doğru söylüyorsunuz ben ağrılardan kaynaklı stres yapıyorum sadece acaba enfeksiyon mu kaptım diye düşünüyorum o ürkütüyor yarın sabahtan tekrar başlayacağım o zaman ovulasyon testine İnşallah tutar olmuşumdur

Antibiyotik kullanmadiniz mi? Rahim filmi sonrasi bana vermisti doktorum enfeksiyon olmasın diye

Antibiyotik kullanmadiniz mi? Rahim filmi sonrasi bana vermisti doktorum enfeksiyon olmasın diye
Hayır hiç bir şey vermediler hatta çekinip kalktıktan sonra bir şey bile söylemediler cinsel birliktelik yasağı koymadı normal devam edebilirsiniz sorun yok dediler o kadar

Hayır hiç bir şey vermediler hatta çekinip kalktıktan sonra bir şey bile söylemediler cinsel birliktelik yasağı koymadı normal devam edebilirsiniz sorun yok dediler o kadar
Aaa sasirdim valla bi araştırın bakalim belki enfeksiyondur

Bende geçmedi artık uyutmuyordu yüksek ihtimal enfeksiyon pazartesi gideceğim umudum bebekti ama sanırım değil ya :/ yine enfeksiyon kurbanı oldum galiba

Aynı belirtileri ben de yaşıyorum rahim filmi sonrası. Doktora gidebildiniz mi, son durumunuz nedir acaba
Bende rahim filmi çektikten sonraki ilk adetimi normal gününde ve yoğunlukta oldu bir sonraki döngüde adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu şu an 6 gün var adete idrar testi yaptım negatif çıktı yine böyle bir durum yaşayan var mı

Benim rahim filmi sonrası ilk adetim yeni bitiyor. Sizinki yerleşme kanamasına benziyor, bence adet gününüz geçince testi tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…