Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüpleriniz tıkalı ise ve hsg sonrası açılmış ise gebeliğe engel yok demektir.merhaba kizlar hsg sonrasi ilk ay yada birkac ay icind gebe kalan oldumu hag sonrasi gebelik kolaylasiyormus dogrumu kizalar
saolun insallah olurTüpleriniz tıkalı ise ve hsg sonrası açılmış ise gebeliğe engel yok demektir.
Sağlıklı yumurta sağlıklı sperm olduktan sonra döllenme gerçekleşir ve açık tüplerden rahme ilerler
Herşey gönlünüzce olsun
4 ay deneyin diyorlar ama egerki asilama derse yapdiricam ben pazartesi gidip konusucamMerhaba 4 ocakta bende hsg çektirdim henüz daha bende de birşey yok ama hsg den sonra hamile kalanda var kalmayanda arkadaşın dediği gibi
İnsallah gonlunce olur dort aylik evlilik erken deyilmi ama tikaniklik varmis erkenden tedavine bak insallah gonlunce olurBende gecen hafta çektirdim doktor ilkde iki tarfdan geçiş olmadı biraz bası yapınca sol tüpün açıldı ve güzel bı geçiş oldu sağ tüpün de kapalı denilecek kadar az geçiş oldu denildi 1 sene 4 aylık evliyim çocuğum olmadı ama sanırım ikiside tikaliydi sol taraf açıldı 4 ay deneyin dedi bekliyorum eğer olmazsa İstanbul şişli de ecomar da Cevad bayrak diye bı hoca varmış ona gideceğim flim sırasında kapalıysa tüpler selektif salpingografi diye bı sistemle aciliyormus direk tüpün ağzına bir katatrelle sıvı veriliyormuş içinde sıvı veya komple tıkali değilse yapışıklık varsa aciliyormus hakkımızda hayırlısı
İnsallah kalirsin canim nedenini ogrendinmiValla canım kalanda var kalamayan da. Ben iki defa Rahim filmi cektirdim hiç hamile kalmadım.
Bı nedeni yok görünürde herşey normal yani sorun yok hiç ama olmuyor işteİnsallah kalirsin canim nedenini ogrendinmi
Belkide allahin bekletttigi gunu vardir bazen kadere inanamak dua etmek gerek insallah kisa zamanda ikizin olurBı nedeni yok görünürde herşey normal yani sorun yok hiç ama olmuyor işte
İnşallah canım rabbim isteyen herkese bizede nasip etsinBelkide allahin bekletttigi gunu vardir bazen kadere inanamak dua etmek gerek insallah kisa zamanda ikizin olur
Aminİnşallah canım rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin
Zor oldu mu çektirmek anestesisizAnestezisiz çektirdim. Tüplerim açık olmasına ve çikolata kistim olmasına rağmen o ay hamile kaldım. Dileyen herkese nasip olsun inşallah
Bence anestezili çektirin anestezili iyi oluyo diyolar bende anestezili çekindim ve hiç birşey hissetmedimKızlar bende hsgden korkuyom daha önce hiç anestezi almadım ondan galiba korkuyorum bende cektirecegim
Tabi biraz agrım olduZor oldu mu çektirmek anestesisiz
O ay ekstra olarak bi şey denemiş miydiniz ya da kullanmış mıydınızAnestezisiz çektirdim. Tüplerim açık olmasına ve çikolata kistim olmasına rağmen o ay hamile kaldım. Dileyen herkese nasip olsun inşallah