HSG SONRASİ GEBE KALAN VARMİ

H

Hayır. İki gün sonra kanamam bitince ilişki oldu. Gün aşırı iki üç defa daha oldu. Sonrasında dikkat etmedim fazla
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼 hsgden sonra antibiyotik kullandınız mı peki

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼 hsgden sonra antibiyotik kullandınız mı peki
Çok teşekkür ederim. Kızım 1 buçuk yaşında 🥰 hayır kullanmadım. Anestezide kullanmadığım için ilişki yasağım olmadı. Anestezi antibiyotik kullanırsak korunmamız gerekiyor diye biliyorum. O yüzden bizde sıkıntı olmadı

Çok teşekkür ederim. Kızım 1 buçuk yaşında 🥰 hayır kullanmadım. Anestezide kullanmadığım için ilişki yasağım olmadı. Anestezi antibiyotik kullanırsak korunmamız gerekiyor diye biliyorum. O yüzden bizde sıkıntı olmadı
Aaa ben daha hamilesin sandım🙈🙈🙈 sağlıkla büyüsün güzel kız😍 ne güzel hsg şans getirmiş yavrunuza kavuşmuşsunuz

Aaa ben daha hamilesin sandım🙈🙈🙈 sağlıkla büyüsün güzel kız😍 ne güzel hsg şans getirmiş yavrunuza kavuşmuşsunuz
Evet öyle gerçekten. Çikolata kistinin olduğu yerde tüp bebek bile bir ihtimal oluyor. O halde hsg bana şans getirdi. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤲

Evet öyle gerçekten. Çikolata kistinin olduğu yerde tüp bebek bile bir ihtimal oluyor. O halde hsg bana şans getirdi. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤲
Allah nasip ettikten sonra hiçbir şey engel olmuyor demek ki🙏🏼 inşallah bizlere de nasip olur

Canım ben anestesisiz oldum. Valla ne deyim ben çok nazliyim ben bile cektirdim herkes çektirir. Doktorum biraz asi idi. Ona rağmen sağ çıktım. İki tupunde tıkalı dediginde ağlamaya başladım. Ağrıdan değil aylardır neden olmuyor sorusunun cevabını bulduğum için hemde korkudan ağlamaya başladım. Adet sancısı gibi bir ağrı oldu.sn icerisinde bitti. Bana çok uzun bir tampon taktı. Kanamam çok oldu sanırım o yüzden. Yaklaşık 4 ay oldu . Adet ağrılarında azalmalar oldu. Hala bekliyorum güzel haberi. Eğer bir kadın uzun süredir hamile kalamiyorsa kesinlikle rahim filmi cekinmeli. Çünkü tıkalı olduğu için diğer süreçleri kaçırıyorsun . Bizim sperm ile yumurta daha kavusamiyormuş bile. Bir kimyasal geçirdim rahim filminden önce acaba dedim kimyasaldan sonra mi oldu . Hangi doktora gittiysem kimyasal olduysa tüplerinden en az biri açıktır sorun yok deyip gönderdi. Bir doktora değil bir kac doktora görünun derim söyleyeceklerim bu kadar. Dilerim bu ay bende bu mutlu haberi alırım. Dilerim Rabb'im herkese nasip eder .

X