hsg sonrası enfeksiyon kaptim

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
37
1 ay önce tüp kanallarına bakmak için doktor hsg filmi çekti uyutarak ondan sonra ağrım geçmedi doktoru aramama rağmen doktor geçici dedi başından sağdi geçenlerde kendi bulunduğum hastahaneye gittim tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 7 tane fitil verdi tüplerimi tikamasindan korkuyorum açıkçası doktoru arasam da gel demiyor sizde böyle bir durumla karşılaştıniz mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim

İdrar yolu enfeksiyonu filmden mi olmuş yani?
Bundan nasıl emin oldun ki?

Kullandıkları aletlerden mikrop kapmışsındır tüplerine filan birşey olmaz canim boşuna kafana takma.

İdrar yolu enfeksiyonu filmden mi olmuş yani?
Bundan nasıl emin oldun ki?
Çünkü şu zamana kadar hiç enfeksiyon olmadım o filmi cekildikten sonra ağrılarım geçmedi ben sandım ilacın etkisi doktor normal karşıladı gel demedi ben doktora güvendim keşke guvenmeseydim gecen başka doktora gittim tahlil yaptirdigimda enfeksiyon çıktı agrilarimin nedeni bu yuzdenmisti ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum kanallarimin enfeksiyon ve doktor hatasindan kapanmasindan korkuyorum

Çok geçmiş olsun.
İkinci dr bilgilendirmedi mi seni?
Tüplerinde sıkıntı olur mu olmaz mı diye.

Oooo enfeksiyondan kanallarımız kapansaydı benim çoktan kapanmıştı. Rahim filminin enfeksiyona neden olduğunu da ilk defa duydum.
Üşütmüşsünüzdür, eşinizden kapmışsınızdır, umumi tuvaletlerden kapmışsınızdır, her şey olabilir. Endişelenmeyin tedaviyle geçen bir durum. Bol su için yeter.
Ayrıca rahim filmi bir kaç gün ağrı yapar normaldir.

Yok canım bir kaç gün ağrı yapsaydi onemsemeyecektim kullandığı alet yara yapmış oda enfeksiyona cevirmis doktor beni baştan uyarmasi gerekiyordu birde profesore gittim temiz hastahane de cekileyim enfeksiyon kapmayayim diye korktuğum başıma geldi

Neyse bir şey olmaz ilaçları düzenli kullanın geçer inşallah. Geçmiş olsun.

Inşallah canım da eğer birsey yaptıysa ultrasondan falan belli olurmu
Hamileliğimin ilk gününden beri idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve ilaç kullandım tüplere bir zararı olur mu bilmiyorum sanmıyorum da ama ilaçları düzenli kullanırsanız kolay atlatılan birşey

Hamileliğimin ilk gününden beri idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve ilaç kullandım tüplere bir zararı olur mu bilmiyorum sanmıyorum da ama ilaçları düzenli kullanırsanız kolay atlatılan birşey
Enfeksiyonlarin hepsi tehlikeli tupler acisindan.. benim bi tanidigim bebekken gecirdigi atesli hastaliktan dolayi tupleri zarar gormus.. tabii bunu cocuk istediginde anliyolar..bi sonraki cocuk istediginde doktora gorun genede diye tavsiye ederim.

Vajinal mantara da idrar yollari enfeksiyonuna da diyorlar tupleri tikar mi vs diye ama bence de alakasi yook. Ben her yil yilda 2 3 kere bol bol ikisinden de oluyorum. Hatta en son sistitim cok fena oldu tam anlamiyla yanmali bobrek agrili aglamali zirlamali falan . . Sanmiyorum tup tikadigini be moral bozma..

ne alaka? idrar yolu enfeksiyonu kadınlarda çok yaygın bir enfeksiyondur

alet vajinaya girmiyor mu?

Evet giriyor makas gibi birsey vardı ameliyat masasında uyumadan önce hemşire ye sordum bune diye oda bununla işlem yapacağız dedi ilk gün ağrım olmadı sonra kaç gün acı hissim oldu bir aydır devam etti gideceğim kadın doğum doktorunda bu soruyu soracağım kafama çok fazla taktım bu durumu çünkü

Enfeksiyonlarin hepsi tehlikeli tupler acisindan.. benim bi tanidigim bebekken gecirdigi atesli hastaliktan dolayi tupleri zarar gormus.. tabii bunu cocuk istediginde anliyolar..bi sonraki cocuk istediginde doktora gorun genede diye tavsiye ederim.
gideceğim canım iyi bir doktor bulamıyorum ozel gitmediği doktor kalmadı hepsi paragoz çıktı inan parasıni geçtim artık yeterki iyi bir doktora düseyim ankarada onerebilecginiz iyi bir kadın doğum doktoru var mi

pardon konu önceymiş ama merak ettim sonra ne oldu nasıl geçti enfeksiyın zararı oldumu,gebelik falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…