- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Kullandıkları aletlerden mikrop kapmışsındır tüplerine filan birşey olmaz canim boşuna kafana takma.1 ay önce tüp kanallarına bakmak için doktor hsg filmi çekti uyutarak ondan sonra ağrım geçmedi doktoru aramama rağmen doktor geçici dedi başından sağdi geçenlerde kendi bulunduğum hastahaneye gittim tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 7 tane fitil verdi tüplerimi tikamasindan korkuyorum açıkçası doktoru arasam da gel demiyor sizde böyle bir durumla karşılaştıniz mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Çünkü şu zamana kadar hiç enfeksiyon olmadım o filmi cekildikten sonra ağrılarım geçmedi ben sandım ilacın etkisi doktor normal karşıladı gel demedi ben doktora güvendim keşke guvenmeseydim gecen başka doktora gittim tahlil yaptirdigimda enfeksiyon çıktı agrilarimin nedeni bu yuzdenmisti ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum kanallarimin enfeksiyon ve doktor hatasindan kapanmasindan korkuyorumİdrar yolu enfeksiyonu filmden mi olmuş yani?
Bundan nasıl emin oldun ki?
Inşallah canım da eğer birsey yaptıysa ultrasondan falan belli olurmuKullandıkları aletlerden mikrop kapmışsındır tüplerine filan birşey olmaz canim boşuna kafana takma.
Çünkü şu zamana kadar hiç enfeksiyon olmadım o filmi cekildikten sonra ağrılarım geçmedi ben sandım ilacın etkisi doktor normal karşıladı gel demedi ben doktora güvendim keşke guvenmeseydim gecen başka doktora gittim tahlil yaptirdigimda enfeksiyon çıktı agrilarimin nedeni bu yuzdenmisti ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum kanallarimin enfeksiyon ve doktor hatasindan kapanmasindan korkuyorum
Hiçbiri hicbirsey söylemedi yeni gittiğim hastahanedeki doktor ilaç bile yazmadı onemsemedi ben zorla enfeksiyon ilacı yazdirdimÇok geçmiş olsun.
İkinci dr bilgilendirmedi mi seni?
Tüplerinde sıkıntı olur mu olmaz mı diye.
Yok canım bir kaç gün ağrı yapsaydi onemsemeyecektim kullandığı alet yara yapmış oda enfeksiyona cevirmis doktor beni baştan uyarmasi gerekiyordu birde profesore gittim temiz hastahane de cekileyim enfeksiyon kapmayayim diye korktuğum başıma geldiOooo enfeksiyondan kanallarımız kapansaydı benim çoktan kapanmıştı. Rahim filminin enfeksiyona neden olduğunu da ilk defa duydum.
Üşütmüşsünüzdür, eşinizden kapmışsınızdır, umumi tuvaletlerden kapmışsınızdır, her şey olabilir. Endişelenmeyin tedaviyle geçen bir durum. Bol su için yeter.
Ayrıca rahim filmi bir kaç gün ağrı yapar normaldir.
Neyse bir şey olmaz ilaçları düzenli kullanın geçer inşallah. Geçmiş olsun.Yok canım bir kaç gün ağrı yapsaydi onemsemeyecektim kullandığı alet yara yapmış oda enfeksiyona cevirmis doktor beni baştan uyarmasi gerekiyordu birde profesore gittim temiz hastahane de cekileyim enfeksiyon kapmayayim diye korktuğum başıma geldi
Hamileliğimin ilk gününden beri idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve ilaç kullandım tüplere bir zararı olur mu bilmiyorum sanmıyorum da ama ilaçları düzenli kullanırsanız kolay atlatılan birşeyInşallah canım da eğer birsey yaptıysa ultrasondan falan belli olurmu
Teşekkür ederim canım inan doktorun profesör olsun yada uzman olsun farketmiyormus gerçekten iyi bir doktora düşmek şart doktor beni yonlendirecegine ben doktoru yonlendiriyorum nasıl okul bitirmisler anlamadimNeyse bir şey olmaz ilaçları düzenli kullanın geçer inşallah. Geçmiş olsun.
Enfeksiyonlarin hepsi tehlikeli tupler acisindan.. benim bi tanidigim bebekken gecirdigi atesli hastaliktan dolayi tupleri zarar gormus.. tabii bunu cocuk istediginde anliyolar..bi sonraki cocuk istediginde doktora gorun genede diye tavsiye ederim.Hamileliğimin ilk gününden beri idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve ilaç kullandım tüplere bir zararı olur mu bilmiyorum sanmıyorum da ama ilaçları düzenli kullanırsanız kolay atlatılan birşey
ne alaka? idrar yolu enfeksiyonu kadınlarda çok yaygın bir enfeksiyondur1 ay önce tüp kanallarına bakmak için doktor hsg filmi çekti uyutarak ondan sonra ağrım geçmedi doktoru aramama rağmen doktor geçici dedi başından sağdi geçenlerde kendi bulunduğum hastahaneye gittim tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 7 tane fitil verdi tüplerimi tikamasindan korkuyorum açıkçası doktoru arasam da gel demiyor sizde böyle bir durumla karşılaştıniz mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim
alet vajinaya girmiyor mu?Yok canım bir kaç gün ağrı yapsaydi onemsemeyecektim kullandığı alet yara yapmış oda enfeksiyona cevirmis doktor beni baştan uyarmasi gerekiyordu birde profesore gittim temiz hastahane de cekileyim enfeksiyon kapmayayim diye korktuğum başıma geldi
gideceğim canım iyi bir doktor bulamıyorum ozel gitmediği doktor kalmadı hepsi paragoz çıktı inan parasıni geçtim artık yeterki iyi bir doktora düseyim ankarada onerebilecginiz iyi bir kadın doğum doktoru var miEnfeksiyonlarin hepsi tehlikeli tupler acisindan.. benim bi tanidigim bebekken gecirdigi atesli hastaliktan dolayi tupleri zarar gormus.. tabii bunu cocuk istediginde anliyolar..bi sonraki cocuk istediginde doktora gorun genede diye tavsiye ederim.
pardon konu önceymiş ama merak ettim sonra ne oldu nasıl geçti enfeksiyın zararı oldumu,gebelik falan ?gideceğim canım iyi bir doktor bulamıyorum ozel gitmediği doktor kalmadı hepsi paragoz çıktı inan parasıni geçtim artık yeterki iyi bir doktora düseyim ankarada onerebilecginiz iyi bir kadın doğum doktoru var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?