Hsg sonrasi antibiyotik şartmı

ela1111

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
118
21
Merhabalar 6 gün önce hsg çektirdim görüntüleme merkezinde anestezisiz işlem sırasında çok agrı oldu 3 4 dk onun dışında bi agrı yada kanama olmadı hiç ama dünden beri kasıklarımda hafif bi agrı var bide dolgunluk hissi var sanki şişmiş gibi hissediyorum orada sordum antibiyotik yazıyor musunuz diye Doktor gerek duyarsa yazar Ama gerek görmezse yazmaz dedi Bir de sonuçlarım temiz çıktı herhangi bir şey yok Benim anlamadığım şu hsg çektiren birçok kişi antibiyotik kullanmış iltihaba karşı bu işlemden sonra iltihap oluşuyor mu

Bende ilaç kullanmadim. Opu sonrasi antibiyotik vermisti hsg sonrasi vermedi doktor. Kasik agrisi yasamistim diye hatırlıyorum

Bende 10 gün önce çekildim bana da antibiyotik vermediler, korunma dedi doktorum ilk üç ay şansın yüksek dedi şimdi adet günümü bekliyorum sonuç için

Bende bugun cekildim (anestezisiz)şükür temiz cikti antibiyotik verdiler agrim olur diye agri kesici yazdilar ama olmadi. Antibiyotigi verdi kutuyu bitir dedi ama ben bobrek hastasi oldugum icin uc gun yeterli dedi. Bence verilmeli ya

Bende bugun cekildim (anestezisiz)şükür temiz cikti antibiyotik verdiler agrim olur diye agri kesici yazdilar ama olmadi. Antibiyotigi verdi kutuyu bitir dedi ama ben bobrek hastasi oldugum icin uc gun yeterli dedi. Bence verilmeli ya
Bnmde temiz çıktı antibiyotik vermedi kanamam flnda olmadı hiç ama yumurtlama günlerindeki gibi ara ara kasık ağrım var enfeksiyonmu kaptım acaba ilişki ne öncesi ne sonrası hiç yok yani bu durumda enfeksiyon olması mümkünmü hangi antibiyotik verdiler size

Enfeksiyon kaptiniz mi bilmiyorum adini hatirlamiyorum suan da evde degilim doktora kullanmasam olur mu dedim (bobrek hastasiyim yasak oldugu icin) olmaz en az 3 gun kullanmalisin dedi. Ben kullandım agri sizi hicbisey olmadi bende çok şükür

antibiyotik kullanmaktan nefret eden biri olarak riske edilecek bir durum değil rahim filmi sonrası antibiyotik kullanmamak. enfeksiyon çok uğraştırır zira olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…