• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri HSG RAHİM FİLMİNİN DÜŞÜK GEBELİĞE SEBEP OLDUĞU DOĞRU MU?

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
36
MERHABA ARKADAŞLAR,
TÜP BEBEK ÖNCESİ HSG İSTENDİ BENDEN. BAZI YORUMLARI OKUDUĞUMDA HSG SONRASI HAMİLELİK OLDUĞU FAKAT ÇOĞUNLUĞU DÜŞÜKLE SONUÇLANDIĞI YÖNÜNDE YORUMLAR OKUDUM. BU DOĞRU MU ? HSG SONRASI BEKLEMELİ MİYİM ?

MERHABA ARKADAŞLAR,
TÜP BEBEK ÖNCESİ HSG İSTENDİ BENDEN. BAZI YORUMLARI OKUDUĞUMDA HSG SONRASI HAMİLELİK OLDUĞU FAKAT ÇOĞUNLUĞU DÜŞÜKLE SONUÇLANDIĞI YÖNÜNDE YORUMLAR OKUDUM. BU DOĞRU MU ? HSG SONRASI BEKLEMELİ MİYİM ?
hıc oyle bırşey duymadım gebelık şansı artıyor ama düşükle bir bağlantısı yok.Düşük yapanların farklı sebeplerden olmustur.Yoksa butun doktorlar hsg sonrası korunmayı önerirdi

MERHABA ARKADAŞLAR,
Merhabalar öyle birşey yok birkaç tanidgim rahim filmi sonrası hamile kaldılar ve kucaklarına aldılar hatta üç yıl dört yıl çocuğu olmayanlar dedgm kisiler.benimde doktorum hsg istedgnde eğer sıkıntı çıkmasa tüplerde ciddi bir problem yoksa hamile kalırsın dedi fakat bende ciddi sorunlar çıktı

Merhabalar öyle birşey yok birkaç tanidgim rahim filmi sonrası hamile kaldılar ve kucaklarına aldılar hatta üç yıl dört yıl çocuğu olmayanlar dedgm kisiler.benimde doktorum hsg istedgnde eğer sıkıntı çıkmasa tüplerde ciddi bir problem yoksa hamile kalırsın dedi fakat bende ciddi sorunlar çYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. ben

Merhabalar öyle birşey yok birkaç tanidgim rahim filmi sonrası hamile kaldılar ve kucaklarına aldılar hatta üç yıl dört yıl çocuğu olmayanlar dedgm kisiler.benimde doktorum hsg istedgnde eğer sıkıntı çıkmasa tüplerde ciddi bir problem yoksa hamile kalırsın dedi fakat bende ciddi sorunlar çıktı
bilgilendirma için teşekkürler. Hsg sonrasında tüp bebek tedavisine başlayacağım en azından son ay ımı kullanırım. sevindim :)

peki halledebildiniz mi sorunları ? tüp bebek için özel hastane hsg istemedi devlette rapor çıkartacağım hsg şart sıvı birikintisi varsa tüpte tutmaz sonuçta dedi. yoksa hsg den haberim bile yoktu

İki tupum de alındı malesef😢 tüp bebek tedavisi gorecem henüz başlamadim.benim hsgde sol tüp sıvı toplamış şişmiş olarak sağ tüp komple kapalı göründü laparaskobi yaptılar tüplerim ikiside alındı inşallah sizin için sonuçlar çok iyi olur Allah yardımcınız olsun

peki halledebildiniz mi sorunları ? tüp bebek için özel hastane hsg istemedi devlette rapor çıkartacağım hsg şart sıvı birikintisi varsa tüpte tutmaz sonuçta dedi. yoksa hsg den haberim bile yoktu
Benim özelde hsg yaptrmamin sebebi burda başka yerde yapılıyordu sebebsiz infertilite deniliyordu en son rahim filmi istedi doktor oda sıkıntılı çıkınca Ankara'da devam ettim dger süreçlere

MERHABA ARKADAŞLAR,
TÜP BEBEK ÖNCESİ HSG İSTENDİ BENDEN. BAZI YORUMLARI OKUDUĞUMDA HSG SONRASI HAMİLELİK OLDUĞU FAKAT ÇOĞUNLUĞU DÜŞÜKLE SONUÇLANDIĞI YÖNÜNDE YORUMLAR OKUDUM. BU DOĞRU MU ? HSG SONRASI BEKLEMELİ MİYİM hsg
Benim doktorum hsg cekildigim ay korun demisti sadece

Bende dün çekindim Hsg yi bir hafta kullanacağım antibiyotik verdi doktorum bu ay korun hazirana gebelik düşün dedi verdiği antibiyotik enfeksiyon oluşmaması içinmiş bende şimdi kara kara düşünüyorum bu ayı değerlendirmelimiyim diye okuduğuma göre çoğu doktor Hsg çekilen ay korunmayın demiş napcaz bilmiyorum

Bende dün çekindim Hsg yi bir hafta kullanacağım antibiyotik verdi doktorum bu ay korun hazirana gebelik düşün dedi verdiği antibiyotik enfeksiyon oluşmaması içinmiş bende şimdi kara kara düşünüyorum bu ayı değerlendirmelimiyim diye okuduğuma göre çoğu doktor Hsg çekilen ay korunmayın demiş napcaz bilmiyorum
Banada aynı sekılde antıbıyotık verdı.Bende sıZın gibi cok kararaız kaldım,zaman kaybetmek ıstemedım.Hatta netten baska doktorlara da sordum korunmuyabılırsınız dıyen de oldu ama yınede guvenemedım.Icım rahat etmedı.Kendı doktorum mutlaka korun dedı cunku.O ay verılen ılactan dolayı yumurtlama saglıklı olmuyormus ,dedıgıne gore.O soyledıgınden sonra korunmayıp hamıle kalsaydım ve kotu birsey olsaydı kendımı cok suclardım.Bence sızde sabredın 1 ay.Hsg den sonrq 6 ay onemlı dıyorlar sonucta.

Banada aynı sekılde antıbıyotık verdı.Bende sıZın gibi cok kararaız kaldım,zaman kaybetmek ıstemedım.Hatta netten baska doktorlara da sordum korunmuyabılırsınız dıyen de oldu ama yınede guvenemedım.Icım rahat etmedı.Kendı doktorum mutlaka korun dedı cunku.O ay verılen ılactan dolayı yumurtlama saglıklı olmuyormus ,dedıgıne gore.O soyledıgınden sonra korunmayıp hamıle kalsaydım ve kotu birsey olsaydı kendımı cok suclardım.Bence sızde sabredın 1 ay.Hsg den sonrq 6 ay onemlı dıyorlar sonucta.
Özel hastaneye mi ? Gidiyorsun devlete mi?
adetten hemen sonra çekildiği için yumurtaların gelişmesinde sorun olmadığı yazıyor Hsg çekilen ay gebe kalınabilir yeni teknoloji radyasyon az miktarda veriliyormuş onunda bir zararı olmadığı yazıyor . Okumadığım site kalmadı hepsi gebe kalınabilir diyor

adetten hemen sonra çekildiği için yumurtaların gelişmesinde sorun olmadığı yazıyor Hsg çekilen ay gebe kalınabilir yeni teknoloji radyasyon az miktarda veriliyormuş onunda bir zararı olmadığı yazıyor . Okumadığım site kalmadı hepsi gebe kalınabilir diyor
Özele gidiyorum.Siz bilirsiniz tabi.Benım doktorım ozellıkle söyledıgı ıcın o ay korundum.Icım rahat etmedı.

bana da korunmayla ilgili bişey demedi doktor. prof du hatta ilişkiye gir hsg sonrası şans yüksek oluyor dedi

bana da korunmayla ilgili bişey demedi doktor. prof du hatta ilişkiye gir hsg sonrası şans yüksek oluyor dedi
Bak işte % 90 doktor korunmasız ilişkiye girin diyo benim doktorda radyoloji aldın bu ay korun dedi
Kafam karışık 🤷‍♀️
bu arada siz doğal yolla denememi yapacaksınız olmazsa aşılama düşünüyormusunuz ?
doktorunuz biliyor aşılama istediğinizi

adetten hemen sonra çekildiği için yumurtaların gelişmesinde sorun olmadığı yazıyor Hsg çekilen ay gebe kalınabilir yeni teknoloji radyasyon az miktarda veriliyormuş onunda bir zararı olmadığı yazıyor . Okumadığım site kalmadı hepsi gebe kalınabilir bende
Hımm şuan ne durumdasınız tedaviniz nasıl ilerleyecek?
Temız cıktı benım .O ay korunduk Gecen ay denedık tutmadı:( Sonra sperm testı yaptırdık esıme oda normal cıktı.Suan beklemedeyız.8.aya girdik 7 aydır denıyoruz.butun yaz gıtmem heralde artık.Sonra olmazsa doktor degıstırıp aşılama falan neyse bakıcagız artık.Nıye olmuyor onu da bılmıyorum cok stres yapıyorum ondan mı dıyorum acaba...Butun herkes hsgden sonra 6 ay şansının yuksek old soyluyor bır sıkıntı cıkmadıgı ıcın bıraz kafamı raht tutup beklemeyi dusunuyorum 3 ay daha artık.

Bak işte % 90 doktor korunmasız ilişkiye girin diyo benim doktorda radyoloji aldın bu ay korun dedi
Kafam karışık 🤷‍♀️
bu arada siz doğal yolla denememi yapacaksınız olmazsa aşılama düşünüyormusunuz ?
doktorunuz biliyor aşılama istediğinizi
Benim amh düşük direkt tüp bebeğe yönlendirdiler

Temız cıktı benım .O ay korunduk Gecen ay denedık tutmadı:KK43: Sonra sperm testı yaptırdık esıme oda normal cıktı.Suan beklemedeyız.8.aya girdik 7 aydır denıyoruz.butun yaz gıtmem heralde artık.Sonra olmazsa doktor degıstırıp aşılama falan neyse bakıcagız artık.Nıye olmuyor onu da bılmıyorum cok stres yapıyorum ondan mı dıyorum acaba...Butun herkes hsgden sonra 6 ay şansının yuksek old soyluyor bır sıkıntı cıkmadıgı ıcın bıraz kafamı raht tutup beklemeyi dusunuyorum 3 ay daha artık.
Anladım herşeyin hayırlısı olsun inşallah tez zamanda 🙏

Temız cıktı benım .O ay korunduk Gecen ay denedık tutmadı:KK43: Sonra sperm testı yaptırdık esıme oda normal cıktı.Suan beklemedeyız.8.aya girdik 7 aydır denıyoruz.butun yaz gıtmem heralde artık.Sonra olmazsa doktor degıstırıp aşılama falan neyse bakıcagız artık.Nıye olmuyor onu da bılmıyorum cok stres yapıyorum ondan mı dıyorum acaba...Butun herkes hsgden sonra 6 ay şansının yuksek old soyluyor bır sıkıntı cıkmadıgı ıcın bıraz kafamı raht tutup beklemeyi dusunuyorum 3 ay daha artık.
Eşindede bi problem yokmuş Stresten kesin olmuyor

Back