• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg (Rahim Filminden Sonra)

Seyrannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
143
132
28
Arkadaşlar rahim filminden sonra benim 2 tüpümde basınçlı sıvı verirken kapalıymış. Doktorum biraz zorlamış die, sağ tüpüm açılmış ama karin içine ulaşmamış sıvı. Tekrar geri akmış vajinadan dışarı .. Bu durumda ne yapılmalı
Doktorum ısrarla tüp bebek diyor ama yaptirmakta kararsizim. Sonuçta özel bi hastane ve aldığım yorumlarda boyle özel hastanelerde para icin ille de tüp bebek istiyorlarmis dediler..
, ve tek tüple normal hamile kalan var. Acaba ne yapayım. 😔 boyle olan var mı..

Şimdi ben anlamadım tam. Sol kapalı mı kaldı? Sağ eğer açıldıysa sıvı neden vajinadan geri aktı?

Evet sol tamamen kapalı kaldı. Sağda da tüp açıldı ama karnın icinde de yapışıklık varmış diye verilen sıvı geri akmış karnın içine ulaşmamış.

Canım bi süre sonra başka bir hastanede tekrar mı çektirsen acaba bilemedim

Canım bi süre sonra başka bir hastanede tekrar mı çektirsen acaba bilemedim
Tekrar cektiremem zaten cektirsemde sonuç değişmezmiş. 1 yıl icinde 2 kere falan çekilebilirmiş. Ama aynı sonucu başka doktorlara göstereceğim evet bakalim onlar ne diyor 😔

Tek tüple hamile kalınır tabi açıldıktan sonra. Yapışıklıkta rahim içinde değil en nihayetinde. Bence bir süre denenebilir normal yoldan?
bende sağ tüpümü dış gebelik sebebiyle kaybettim, sol tüple yola devam. :KK72:

Tekrar cektiremem zaten cektirsemde sonuç değişmezmiş. 1 yıl icinde 2 kere falan çekilebilirmiş. Ama aynı sonucu başka doktorlara göstereceğim evet bakalim onlar ne diyor 😔
Yaa öyle olduğunu bilmiyordum canım .Tek tüple hamile kalınabiliyor ama doktor sana doğru dürüst bilgi vermemiş gibi :/ İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım

Yaa öyle olduğunu bilmiyordum canım .Tek tüple hamile kalınabiliyor ama doktor sana doğru dürüst bilgi vermemiş gibi :/ İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım
Inşaallah canım benim

Tek tüple hamile kalınır tabi açıldıktan sonra. Yapışıklıkta rahim içinde değil en nihayetinde. Bence bir süre denenebilir normal yoldan?
bende sağ tüpümü dış gebelik sebebiyle kaybettim, sol tüple yola devam. :KK72:
Evet tabi kalınır ama karında büyüdüğü icin bebek , karnın ici de yapışık olduğu icin ben sanmıyorum olmaz olsa da düşükle sonlanır demişti doktor.. Ama yinede doğal olsun istiyorum tüp bebeğe maddi de manevide hazir değiliz 😑 daha cook bekleyeceğiz galiba

Evet tabi kalınır ama karında büyüdüğü icin bebek , karnın ici de yapışık olduğu icin ben sanmıyorum olmaz olsa da düşükle sonlanır demişti doktor.. Ama yinede doğal olsun istiyorum tüp bebeğe maddi de manevide hazir değiliz 😑 daha cook bekleyeceğiz galiba

laporoskopi ile yapışıklık açma?

Canım yaşın gençse ve eşinde de herhangi bir sorun yoksa bi 6 ay daha dene bence .Zaten şu durumda bi kaç ay istesekte tüp bebek yaptıramayacağız virüsten dolayı :/

Hani eğer düşük riski fazla falan dediyse lafımı geri aldım deneme bence kendi kendine. Böyle bir kayıpta Çok üzülüyor insan 🙁

Back