- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 13
- 31
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
Ozaman süper hsg ile mi açıldı ozaman sizin tupunuz çok tikali değilmiş demek sevindimİki tüpünü de actık dedı doktor gayet güzel geçmiş ona bakmadım ya nerden bakılır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman süper hsg ile mi açıldı ozaman sizin tupunuz çok tikali değilmiş demek sevindimİki tüpünü de actık dedı doktor gayet güzel geçmiş ona bakmadım ya nerden bakılır
Antimulleryen hormon acilimiİki tüpünü de actık dedı doktor gayet güzel geçmiş ona bakmadım ya nerden bakılır
Acılı tabıkı anestezi vermezsen sancıdan duramazsın cnm benim uyanınca da sancın olur ama çok degıl az yanıAntimulleryen hormon acilimi
Hsg çekildiğim ay kaldım doğal yolla başka bisey yapmamıştımMerhaba benim de sag tup kapali nasil kaldiniz
Merhaba gebeliğiniz nasıl geçiyor ? Benimde sağ tubada çıktı yeni çekindimBenimde aynı şekilde sol tüpümde sol tubada orta derece ektazi yazıyordu çekildiğim ay hamile kaldım korkma canım
Şükürler olsun normal geçiyor 17 haftam bitmek üzereMerhaba gebeliğiniz nasıl geçiyor ? Benimde sağ tubada çıktı yeni çekindim
Çok sevindim , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunŞükürler olsun normal geçiyor 17 haftam bitmek üzere
Merhaba bende de minimal ektazi yazıyor aynı zamanda kısmen göllenme ve sınırlı dağılım yazıyor birkaç doktora sordum sorun değil dedi amaMerhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
İnşallah gerçekten sorun değildir. Forumlarda çok okudum ne hastalıklarla hamile kalıyorlar, hiç olmazsa Allah'ın mucizesine inanıyorum. Tevekkül ettim ve zamana bıraktım. Siz de kafanıza takmayın, her kes doktorlar dahil diyorlar ki en iyi ilacı düşünmemektir. Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba bende de minimal ektazi yazıyor aynı zamanda kısmen göllenme ve sınırlı dağılım yazıyor birkaç doktora sordum sorun değil dedi ama
Amin inşallah rabbim bizi kurtarsın inşaşlahİnşallah gerçekten sorun değildir. Forumlarda çok okudum ne hastalıklarla hamile kalıyorlar, hiç olmazsa Allah'ın mucizesine inanıyorum. Tevekkül ettim ve zamana bıraktım. Siz de kafanıza takmayın, her kes doktorlar dahil diyorlar ki en iyi ilacı düşünmemektir. Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Ben bu tüpümden dış gebelik geçirdim bir kereİnşallah gerçekten sorun değildir. Forumlarda çok okudum ne hastalıklarla hamile kalıyorlar, hiç olmazsa Allah'ın mucizesine inanıyorum. Tevekkül ettim ve zamana bıraktım. Siz de kafanıza takmayın, her kes doktorlar dahil diyorlar ki en iyi ilacı düşünmemektir. Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Merhaba. Benim de aynı sıkıntı çıktı. Son durumunuz nedir acaba? Nasıl bir tedavi önerdi doktor. İnternette hiçbir şekilde bu yazan için birşey duymadım.Merhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
Merhaba. Ben de çok araştırdım internette bir şey bulamadım. Doktor sadece bekle 3 ay içinde hamile kalmazsan aşılamaya geçeceğiz demişti. Hamile kalmadımMerhaba. Benim de aynı sıkıntı çıktı. Son durumunuz nedir acaba? Nasıl bir tedavi önerdi doktor. İnternette hiçbir şekilde bu yazan için birşey duymadım.
Bana da birşey demedi bu konu hakkında. Amh değerim düşük diye tüp bebek tedavisine başlıyorum. Ama başka bir doktora gittim sıvı birikimi var tüpleri alacaz dedi. Raporda dediğiniz gibi öyle birşey yazmıyor. Tedaviye Trakya üniversitesinde baslayacam inşallah tutar ilk seferdeMerhaba. Ben de çok araştırdım internette bir şey bulamadım. Doktor sadece bekle 3 ay içinde hamile kalmazsan aşılamaya geçeceğiz demişti. Hamile kalmadım. Memlekete geldim, doktora gittim önce filme bakıp Hidrosalpinks var dedi, yani tüpte sıvı birikimi, ama sonucu okuyunca sanki fikrini değiştirdi çünkü sıvı hakkında bir şey yazmıyor. Bir sürü Vitaminler yazdı, Aloe Vera iğnesi, bir de longidaza denen fitil tüpler için. Tabi Türkiye'de varmıdır bilmiyorum. Her ülkede tedavi yöntemleri farklı. İnşallah faydasını görürüm
.
Size ne tavsiye etti doktorunuz?
Bende endişelendimBana da birşey demedi bu konu hakkında. Amh değerim düşük diye tüp bebek tedavisine başlıyorum. Ama başka bir doktora gittim sıvı birikimi var tüpleri alacaz dedi. Raporda dediğiniz gibi öyle birşey yazmıyor. Tedaviye Trakya üniversitesinde baslayacam inşallah tutar ilk seferde![]()
Evt tedaviye başlanacak dedi doktor. Adetimi bekliyorum. Üniversitedeki doktora da danisacam. Ama rahim filminde öyle birşey yok diyor çeken kişi. Cevat bayrak çekti. İşini baya iyi yapan bir doktor. Emin olamadım ben de. Tüpler alınırsa bir sonrakinin doğal hamilelik olma şansını ekiminden almış olacaklar. Kararsızım o yüzden.Bende endişelendim. Ama sıvı olsaydı sonuca yazardı diye avutuyorum kendimi. Peki tüp bebek tedavisine mi başlayacaksınız? Ya da önce ameliyat geçmeniz gerekiyor?
Benim rahim filmimi İclal Işıklar çekti, ama Cevat Bayrak'ın da imzası var. İstanbul'da en iyi diye biliyorum ben de.Evt tedaviye başlanacak dedi doktor. Adetimi bekliyorum. Üniversitedeki doktora da danisacam. Ama rahim filminde öyle birşey yok diyor çeken kişi. Cevat bayrak çekti. İşini baya iyi yapan bir doktor. Emin olamadım ben de. Tüpler alınırsa bir sonrakinin doğal hamilelik olma şansını ekiminden almış olacaklar. Kararsızım o yüzden.
Evet Edirne de ki doktorda onu önermişti. Cevat bey birkez daha kontrol etti hayır sıvı yok dedi. Bakalım hangisi doğru.Benim rahim filmimi İclal Işıklar çekti, ama Cevat Bayrak'ın da imzası var. İstanbul'da en iyi diye biliyorum ben de.
İnşallah Cevat Bey'in dediği doğrudur ve ameliyat geçirmenize gerek kalmaz. Allah hepimizin kucaklarımızı en kısa zamanda doldursunEvet Edirne de ki doktorda onu önermişti. Cevat bey birkez daha kontrol etti hayır sıvı yok dedi. Bakalım hangisi doğru.