- 22 Şubat 2023
- 100
- 58
- 26
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
Merhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genis olması ile ilgili bi fikrim yok ama benim sağ tupum tıkalı doğal yolla hamile kaldımMerhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
Cevabınız için teşekkür ederim. Kaç ay denemede hamile kaldınız? Rahim filminden sonra mi ?Genis olması ile ilgili bi fikrim yok ama benim sağ tupum tıkalı doğal yolla hamile kaldım
Rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldımCevabınız için teşekkür ederim. Kaç ay denemede hamile kaldınız? Rahim filminden sonra mi ?
Ondan önce ki ugraslarimiz hep bosaymis tup bebek tedavisine gidecekken hamile kaldım Rahim filminden sonraCevabınız için teşekkür ederim. Kaç ay denemede hamile kaldınız? Rahim filminden sonra mi ?
Çok umut oldunuz bana teşekkürlerOndan önce ki ugraslarimiz hep bosaymis tup bebek tedavisine gidecekken hamile kaldım Rahim filminden sonra
Ne demek güzel haberi alırsınız umarım bi an önce:)Çok umut oldunuz bana teşekkürler
İnşallah aminNe demek güzel haberi alırsınız umarım bi an önce:)
Benimde aynı şekilde sol tüpümde sol tubada orta derece ektazi yazıyordu çekildiğim ay hamile kaldım korkma canımMerhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
Ne güzel çok sevindim. Demek ki bu engel olamıyormuşBenimde aynı şekilde sol tüpümde sol tubada orta derece ektazi yazıyordu çekildiğim ay hamile kaldım korkma canım
Yok canım merak etmeNe güzel çok sevindim. Demek ki bu engel olamıyormuş
HSGden sonra doktor antibiyotik yazmış mıydı size? Monodoks diye ilaç yazdı 6 gün kullanmak için. Korunma hakkında bir şey söylemedi. Benim kafam karıştı antibiyotik kullanırken korunmak gerekiyor diyorlar bazı doktorlarYok canım merak etme
Bana yazdım ama ben kullanmadım ilaçıHSGden sonra doktor antibiyotik yazmış mıydı size? Monodoks diye ilaç yazdı 6 gün kullanmak için. Korunma hakkında bir şey söylemedi. Benim kafam karıştı antibiyotik kullanırken korunmak gerekiyor diyorlar bazı doktorlar
Anladım sağolunBana yazdım ama ben kullanmadım ilaçı
Merhaba canım bugün Hsg çekildim ama bazıları çekildiği ay korunun diyor benim doktorum öyle bişey demedi bebekte sorun olabilir vs denilmişti doğru mu bu sizin olmuş inşallah sağlıklı bi gebelik süreciniz olurBenimde aynı şekilde sol tüpümde sol tubada orta derece ektazi yazıyordu çekildiğim ay hamile kaldım korkma canım
Şuanlık sağlıklı gebelik geçiyorum şükürler olsun 9 haftama girdimMerhaba canım bugün Hsg çekildim ama bazıları çekildiği ay korunun diyor benim doktorum öyle bişey demedi bebekte sorun olabilir vs denilmişti doğru mu bu sizin olmuş inşallah sağlıklı bi gebelik süreciniz olur
Bende doktorumu sordum. Korunma dedi, antibiyotikten de sorun olmaz dediMerhaba canım bugün Hsg çekildim ama bazıları çekildiği ay korunun diyor benim doktorum öyle bişey demedi bebekte sorun olabilir vs denilmişti doğru mu bu sizin olmuş inşallah sağlıklı bi gebelik süreciniz olur
Çok mutlu oldum sizin için darısı başımaBende doktorumu sordum. Korunma dedi, antibiyotikten de sorun olmaz dedi
Daha yeni HSG çekildim, çok umuyorum bu ay hamile kalmayı. Allahım bu mübarek gününde her isteyene hayırlı evlatlar hediye etsin İyi BayramlarÇok mutlu oldum sizin için darısı başıma
Amin inşallah nasip olsun iyi bayramlar size deDaha yeni HSG çekildim, çok umuyorum bu ay hamile kalmayı. Allahım bu mübarek gününde her isteyene hayırlı evlatlar hediye etsin İyi Bayramlar