• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi

busee cemre

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
101
10
13
25
Merhaba hanımlar ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim ama anestezili olmasını istiyorum çektiren varmı daha önce

benimde çektirmem lazım çektirmedim ama anesteziyle olmadığını duymuştum
Gel bana çok zor diyorlar Hani sen asla dayanamazsın diyorlar anestezili yaptır diyorlar dışarıda da diş merkezlerde yani özellerde çok pahalı diyorlar Ben de anestezi Siz yaptırmak istemiyorum

Acı kişiden kişiye değişir . Adet şancınız ne kadarsa cekecegınız acı o kadar boşuna kendınızı korkutup özellere para dökmeyin .

Ağrı eşiği çok düşük olanların fazlaca abarttığı bi işlem . toplasan 5 dk .

Bende yeni çektirdim bence herkesin farklı ben devlette anestezi almadan çektirmek istedim özelde 10 bin istediler diye. Ben ilk kez alttan muayene olacağım için çok tedirgindim Devlette doktorum çekecekken rahim girişinin çok fazla dar olduğunu eğer zorlarsa başka birşeye sebep olabileceğini söyledi ve rahim filmi çekimini yapamadı. Anestezili ile yaptırıp tüm kasların gevsediginde daha rahat yaptirabilecegimi söyledi. Özelde yaptırdım anestezi ile çok rahat geçti odaya geldiğimde üstümü bile giydirmislerdi. ama ozeldeki doktorda aynısını söyledi rahim girişini hemen bulamadığını çok dar oldugunu dedi yani burda kolay diyende olacak zor diyende bu sizin bunyenizle alakalı herkesin farklı

Merhaba hanımlar ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim ama anestezili olmasını istiyorum çektiren varmı daha önce
Bende stres yaptım korktum ve anestezili yaptırdım 2 hafta oluyor hiç haberin olmuyor zaten öncesi hazırlık aşamasını biliyorsun sadece uyuduktan sonra hiç haberin olmuyor toplam 20 30 dk da uyanmış oluyorsun rahat geçiyor tabi maddi külfeti de var

Bende stres yaptım korktum ve anestezili yaptırdım 2 hafta oluyor hiç haberin olmuyor zaten öncesi hazırlık aşamasını biliyorsun sadece uyuduktan sonra hiç haberin olmuyor toplam 20 30 dk da uyanmış oluyorsun rahat geçiyor tabi maddi külfeti de var
Gerek kalmadı zaten dün gebeliğimi öğrendim

Yaa çok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin. Ne kadar süredir beklmistin
Ben de çok sevindim şöyle daha önce ben iki sefer düşük yaşadım düşükten sonra işte bir 6-7 ay falan bekledim 2 ayda bu infertilite bölümü var oraya gittim Ondan sonra bu ayda İşte adet olduktan sonra 21 günü gel demişti Doktorum ondan sonra işte ben de gebeliğimi öğrendim yani 6,5 ay oldu bekleyeli öyle işte

Back
X