• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi

Yesilagacbambu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aranızda hsg çektirmeden tüp bebek yaptıran varmı hsg çekmiyorlar yaşadığım yerde özeldede 14 bin dedi bende normalde bir sıkıntı yok eşimden dolayı tüp bebek yaptırıyoruz değerlerim ve muanem iyi yaptırmalımıyım sizce

Merhaba arkadaşlar aranızda hsg çektirmeden tüp bebek yaptıran varmı hsg çekmiyorlar yaşadığım yerde özeldede 14 bin dedi bende normalde bir sıkıntı yok eşimden dolayı tüp bebek yaptırıyoruz değerlerim ve muanem iyi yaptırmalımıyım sizce
Benden ilk denemede istemediler, eşimde sorun vardı diye. Bence siz çektirmeden yaptırmaya karar verdik diyebilirsiniz. Ya da çektirip tamamen kafanız rahat da ilerleyebilirsiniz. Maddi olarak zorlayacak ve zar zor tüp bebek yapacaksınız çektirmeyebilirsiniz

Hayır kesinlikle çektirmeniz gerekiyor tabiki, tüp bebek bile yapsanız tüplerde sıvı ya da genişleme varmı rahimde mıyım var mı bunların bilinmesi gerekiyor bende yıllarca eşimde var kendimde bi sorun yok diye tüp bebeğe başladım rahim filminden sonra bir tüpüm kaplı diğer tüpüm hafif geniş çıktı hatta doktorum transferden önce ameliyat bile yapabiliriz demişti. Rahim filmi çok çok önemli mutlaka çektirin tüplerinizde sıvı varsa ya da şişme varsa tüp bebek olsa dahi tutmuyor o sıvı rahme akıp çocuğun tutunmasına engel oluyor

Benım doktorum yapmadı ıkı doktor deyişdim , transferı yapmadı gormeden , ve sizde dışında sorun olmuyo bılırde içinizde yapışkanlık falan olur ,

Tabii ki yaptırmalısın tüplerde sıvı birikimi varsa tüp bebek tutmaz ki. “Normalde sende bir sıkıntı yok” diye bir şey yok. Hsg ye 14 bin tl vermeyelim diye sonradan tedaviye daha çok para vermek zorunda kalmayın.

Teşekkür ederim arkadaşlar bende çok ikilemde kaldım bnm gittiğim hocada genelde istiyormuş hsg ama bazılarındada iki negatiften sonra istemiş saçmalıkki üni. Hastanelerinde yapıldığı halde yapmıyoruz diyo doktorlar onların hastası olmadığım için yapmak istemiyorlar. Bnde sormak istedim kesin yaptırmak gerekirmi diye ozaman yaptırmam lazım adet sonrasında 15 gün içinde yazıyor sizlerde öylemiydi

Back
X