3 3463 Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2022 194 55 28 8 Şubat 2024 Konu Sahibi 3463 #21 Mamamia-06 .!.: Rahim filmi için anestezi yapıyor mu? Bende de vajina darlığı var vajinal ultrasonografi yapamıyor. Genişletmek için tıkla... Evet anestezi altında ben çektim çünkü doktorum vajina da darlık var zorlanırsın diye . Genel anestezi altında çektim ben
Mamamia-06 .!.: Rahim filmi için anestezi yapıyor mu? Bende de vajina darlığı var vajinal ultrasonografi yapamıyor. Genişletmek için tıkla... Evet anestezi altında ben çektim çünkü doktorum vajina da darlık var zorlanırsın diye . Genel anestezi altında çektim ben
M Mamamia-06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2024 10 0 40 8 Şubat 2024 Konu Sahibi 3463 #22 Çok teşekkür ederim; bana da aynısını yaparlar muhtemelen. Bende vajinada septum varmış vajinal ultrasonografi probu bile ağrıtıyor. Sizde onunla inceleme yapabiliyor mu?
Çok teşekkür ederim; bana da aynısını yaparlar muhtemelen. Bende vajinada septum varmış vajinal ultrasonografi probu bile ağrıtıyor. Sizde onunla inceleme yapabiliyor mu?