- 30 Kasım 2017
- 7.992
- 3.960
Kizlar merhaba.. beni bir konuda aydinlatabilirmisiniz? Başlikta gördgünüz üzere konu Rahim filmi yani HSG
1.bu nasil bir film ne yapiliyor?
2.fiyatlar nekadar şuan?
3. Cok aciyormu, yan etki yapiyormu?
4. En önemli olan şeyde hangi hastane en iyisi bu konuda ?
Mesela acibadem, memorial vs. Sizler hangi hastanede yaptirdiniz? Bu sorulari sormamin sebebi yurt disindayim kesinlikle hsg izini bir türlü alamadim cocugum yok 3 yillik evliyim pkodan olmuyor.. eşimle önce aşilama daha sonrasinda tutmaz ise, tüp bebek yapmaya karar verdik. Ama tabiki seneye bu zamanlar anca yaptirabilcez maddi durumdan ötürü.. ama önceden biraz bilgi toplarsam icim rahat edicek ve önceden randevularimi oluştururum diye planliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler
1.bu nasil bir film ne yapiliyor?
2.fiyatlar nekadar şuan?
3. Cok aciyormu, yan etki yapiyormu?
4. En önemli olan şeyde hangi hastane en iyisi bu konuda ?
Mesela acibadem, memorial vs. Sizler hangi hastanede yaptirdiniz? Bu sorulari sormamin sebebi yurt disindayim kesinlikle hsg izini bir türlü alamadim cocugum yok 3 yillik evliyim pkodan olmuyor.. eşimle önce aşilama daha sonrasinda tutmaz ise, tüp bebek yapmaya karar verdik. Ama tabiki seneye bu zamanlar anca yaptirabilcez maddi durumdan ötürü.. ama önceden biraz bilgi toplarsam icim rahat edicek ve önceden randevularimi oluştururum diye planliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler