Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözde hastanesinde çekildim.memnun kaldım anestezili.sikinti olmadi şükür . Ilgililer.Kızlar merhaba rahim filmi çekilcem İzmir’de hangi özel hastaneyi tavsiye edersiniz?
Ne zaman bide ne kadara çekildinizGözde hastanesinde çekildim.memnun kaldım anestezili.sikinti olmadi şükür . Ilgililer.
Peki tüpler kapalı olunca açıolar mı bazı hastaneler sadece filmi çekiomuş kapalı olursa tüpler bişey yapmıolarmış bide gebelik oldu muValla 8 9 ay oldu 750 tl.simdi 1000 tl vardir.sanırım. ama vok arastirmistim en uygun orasiydi
Tüpler kapalıysa ona göre doktor tedavi öneriyor canım film çekenlerin yapabileceği bisey yok .benim kist vardı büyük. Tüpler açık cıktı.ameliyst oldum yeni 2 ay önce şuan deniyorum daha kalamadim canım.ama yıllar önce de tepecik hastanesinde çekildim ondan sonra 2 ay sonra hamile kaldım.doktor da demişti hafif varsa tıkanıklık açılıyor ilaçla otomatik olarak dediPeki tüpler kapalı olunca açıolar mı bazı hastaneler sadece filmi çekiomuş kapalı olursa tüpler bişey yapmıolarmış bide gebelik oldu mu![]()
Çok teşekkür ederim rabbim nasip eder inşllh en kısa zamandaTüpler kapalıysa ona göre doktor tedavi öneriyor canım film çekenlerin yapabileceği bisey yok .benim kist vardı büyük. Tüpler açık cıktı.ameliyst oldum yeni 2 ay önce şuan deniyorum daha kalamadim canım.ama yıllar önce de tepecik hastanesinde çekildim ondan sonra 2 ay sonra hamile kaldım.doktor da demişti hafif varsa tıkanıklık açılıyor ilaçla otomatik olarak dedi
Ne kadara çekildiniz ?çınarlıda çekildim tavsiye ederim
Anladm teşekkür ederimBen tüp bebek için çekilmiştim toplu ödemiştik o yüzden bilmiyorum ama sanırım 1000 tl idi
MerhabaGözde hastanesinde çekildim.memnun kaldım anestezili.sikinti olmadi şükür . Ilgililer.
Merhaba . Ilk Gözde Hastanesinde ki kadın doguma gittim . Kıstım vardı orda ultrason çekildi . Sonra doktor ultrasonu görünce bir de tüplerine bakalım dedi . Randevu al yukarı kattan dedi . Çıktım rahim filmi için randevu verdiler iki uç gün sonraya . Sonra ödeme yaptım rahim filmi için anestezi doktoru geldi form doldurduk bir iki saat film için bekledim ama. Aç gelmemi istediler uyutarak çekiyor orası. Sonra 15 dk içinde uyutulup film çekildi hemen uyandım.bi süre eve göndermediler.sonuc hemen cıktı.doktor baktı . Değerlendirdi tüpler açıktı.Merhaba
Rahim filmini Göztepe hastanesinde çektirdim dediniz nsl bir süreçten geçtiniz? Kadın doğuma randevu alıp rahim filmi için randevu mu aldınız? Film için randevuyu hastaneden mi aldınız yoksa size bir numara verildi o numarayı arayarak mi? Soruyorum çünkü bende Zeynep Kamil de çektirmek istedim fakat bana hastaneden film için randevu günu vermediler, bir tel no verdiler o noyu arayarak almam gerektiğini söylediler ve o numarayı düşürmek çok zor hatta imkansız![]()
Evet :) adi gözde hastanesi tepecik hastanesinin karşısında:) ssk hastaneleri sira vermiyor öyle. Doktor isterse randevu veriyorlar ama 1 2 ay sonraya malesef.onu da denemiştimAnladım teşekkür ederim. Ben Göztepe SSK yi kastettiniz sandım sanırım siz özel bir hastanede yaptirdiniz gözde yazmışsınız![]()