(HSG) Rahim filmi

Asya273

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
41
21
3
45
(Hsg) Gaziantepte rahim filmi çektiren varmı hanımlar çoğu hastane çekmiyo çekenlerde çok pahalı

Bende aynı şeyi soracaktım acaba çektirdinizmi ya da bilginiz varmı
(Hsg) Gaziantepte rahim filmi çektiren varmı hanımlar çoğu hastane çekmiyo çekenlerde çok pahalı
Ben çektirdim kızlar tabi gazinatepte diil ama her yerde fiyatları yüksek ozlellerde 750 den başlıyor . Ama eğitim araştırma hastaneleri de çekiyor isterseniz sıra alıp bi doktora görünün o uygun görürse yaptirirsiniz.

Gittiğiniz dr sizi yonlendirir kendi hastanesinde yoksa. Ama hsg çektirirken anestezi alın ben anestezi almadan çektirdim dayanılması güç bi acı.

Bunu bende merak ediyorum çektirdiniz mi acaba doktorunuz kimdi
Bende çektirdim ama Gaziantep değildi.. 650 liraydı 3 ay öncesine kadar.. Acısı kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyrm ama ben anestezi almadım ve çok pişman oldum

Bende çektirdim ama Gaziantep değildi.. 650 liraydı 3 ay öncesine kadar.. Acısı kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyrm ama ben anestezi almadım ve çok pişman oldum
Aslında ben çektirirsem dayanmak istiyorum anestezi istemiyorum ama doktor önerir sanırım nasıl bir ağrı oluyor

Eğitm araştırma (üniversite) hastaneleri çok makul fiyata çekiyorlar. Ben gaziantep de çektirmedm ama balıkesir de özelde 1500 tl istedi özel hastaneler. Bende eğitim araştırma da çektirdim 200 tl gibi bi ücrete. Herşeyi dahil tabi muayene ücreti vs. Yalniz bir şey ekleyim anestezi istiyorsan belirt doktora. Çünkü üniversite hastanesinde genelde anestezi olmadan çekiliyor. Ben anestezi siz oldum canım yanmadı hiç kanamam filan da olmadı lakin herkes bir olmuyor tabi. Acı eşiği farkl olabilir

Özeldoktora gidiyorum rahim filmi de özelde olacak ücreti önemli değil acı olmasında

Aslında ben çektirirsem dayanmak istiyorum anestezi istemiyorum ama doktor önerir sanırım nasıl bir ağrı oluyor
ağrıyı anlatmak pek mümkün değil ama alet rahimde olunca şiddetli bir karın kasılması oldu ve nefes almakta güçlük çektim.. 7-8 dk belki de daha az sürdü çekmesi. Çektikten sonra normal adet sancısından biraz fazla adet sancısı çekiosnz oda yaklaşık bende 20 dk falan sürdü ve geçti..

Özeldoktora gidiyorum rahim filmi de özelde olacak ücreti önemli değil acı olmasında
O zaman anestezi isteyebilirsin canım. Sorun olmuyor özel hastanede. Gerçi anestezi olmadan da hiç acı duymadım ben. Diyorumya belki sende hissetmeye bilirsin.

Dayanabilirim diye düşünüyorum ama ilk evlendiğimiz yılda vajinismus sorunu yaşamıştım acaba daha çok ağrı olur mu bende diye düşünüyorum

Dayanabilirim diye düşünüyorum ama ilk evlendiğimiz yılda vajinismus sorunu yaşamıştım acaba daha çok ağrı olur mu bende diye düşünüyorum
Hımm doktorum bende rahim ağzı darlığı ile ilgili bir şey söyledi ve bu yüzden biraz zorlanmış ondan dolayı da benim ki fazla ağırmış olabilir ama tamamen psikoloji ile ilgili kesinlikle ama kesinlikle kendini kasmamalısın ve rahat olmalısın o zmn daha kolay olacağını düşünüyorum

Merhaba kizlar bende bugün hsg çektirdim oncesinde muayenede polip olabileceği söylendi ama hsg hiçbir bulgu görünmedi olsaydı çıkar mıydı

Merhaba kizlar bende bugün hsg çektirdim oncesinde muayenede polip olabileceği söylendi ama hsg hiçbir bulgu görünmedi olsaydı çıkar mıydı
Evet görünürdü canım bende hava kabarcığı vardı şüphelenip histereskopi yaptılar birşey çıkmadı yani hsg de herşey belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…