- 24 Ekim 2024
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi ecesuuu1907
Herkese selam kızlar şimdi burda rahim filmi(hsg) çekimimden bahsedeceğim bugün Zeynep Kamil hastanesinde çekim için randevum vardı ben 3 yıl önce miyom ameliyatı olmuştum bir yıldır bebek düşünüyoruz ama olmadı geçen hafta muayene oldum tekrar bi miyom gördü doktor bu yüzden hamileliğe engel olan miyom mu yoksa farklı bişemi diye emin olmak istedi işte tekrar bi ameliyat gerekir mi falan,neyse bana rahim filmi dedi işte ben orda korkudan bir haftadır üç buçuk atıyorum araştır araştır herkesin yorumu farklı para falan umrumda olmadı özel yerler aramaya başladım anestezili çekilirim dayanamam diye ama nereyi arasam anesteziye gerek yok zaten 5 dk sürüyor dedi bende bi cesaret randevu buldum bu arada randevu düşürmeye çalışanlar sabah saat 9 ile 9 buçuk arası bakın diğer güne hep bulunuyor çünkü sadece günlük açılıyormuş randevular.12 deydi randevum öğle arasına denk geldi 1 saat bekleyin dediler o arada ilaçları aldık bir saatte doktoru ve sıramızı bekledik 2 gibi aldılar beni çekim odasına kadın doktordu ama melek gibiydi ben çok korktuğumu söyledim korkulacak bişe yok normal muayene aleti gibi birşey dedi ilk denemede kendimi kastım geri çıktı sonra neyse 2. Denemede yerleştirdi anlık bi ağrı oluyor daha sonra şimdi ilaç için 2 şey aparat gibi bişe takacağım korkma sinek ısırması gibi bişe hissedeceksin dedi cidden de öyle anlık her anımda benle konuştu herşeyi anlattı ilk ilacı (ilaç sıvı ) gönderdi regl olduğumuzda anlık karın kasığımıza gaz birikirya aynı o hissiyat daha sonra bi ilaç daha gönderdi miyomu var dedi ekranın başındakine ama farklı kötü bişe demedi son olarak 3. Kez yaptı ilaç gönderme işlemini bi çekim daha sonra gelip yavaşça aparatı çıkardı ama şunu sölim tamamen karşımdaki doktorun iyi olması benim şansım oldu o kadar anlayışlı ve ilgilenen biriydiki her anı paylaştı benle ona ne kadar teşekkür etsem az yani kısacası ben yaptırdıysam herkes yaptırır asla kötü yorumlara vs kulak asmayın çünkü ben normalde alttan muayene bile zor olan biriyim sonuçlarda haftaya belli olacakmış:)