Şöyle söyleyim ben 1.5 yıllık evliyim ilk aylardan beri korunmuyorum hep denedik ama belli bi nedenide yok gebe kalamadım ilk ayımda da istemişti doktor ama ben beklemek istedim hem yeniydik hemde korkuyordumMerhaba sorum olucaktı hsgyi kaçıncı denemenizde çekildiniz? Çekilirken erkek varmiydi ortamda bide hsgyi ben istesem yaparlar mi belli bi aydan sonra mi çekiyolar tesekkurler.
Sevindim senin adına canım ama o anlatılanlar doğru yani bence bünye meselesimi bilmiyorm, kimseyi de korkutmak istemem ama bnim canımdan can gitti keşke anestezili olsaydım dedimEvet bugünde benim HSG filmim çekildi Çok korkup panik yapıyoruz degil miOysaki hiç gerek yoktu dedirtti
Ben o kadar okudum araştırdım korktum ki kabusum oldu anlatamam herkes korkutucu şeyler yazmış hep erteledim de bundan dolayı …Yazılan şeylere de fazla inanmamak gerek yaşamadan bilmiyoruz çünkü
Ama güzel haberler almak için bi yerden başlamak gerekiyor dedim ve bu sefer ertelemek yerine korkumu yenmeyi seçtim iyiki de ertelemedim bu seferİnanın ki hiç bi acı ağrı yok sadece hepimiz biliriz özel günde olan o hafif ağrıyı ağrı bile denmez buna sadece o kadar oda hemen geçti zaten …fazlası yok inanınki sizde ertelemeyin korkmayın zaten Elif Hanım ve ekibi gayet güzel ilgilenip sizi rahatlatıyor nasıl oldu anlamıyorsunuz hiç korkmadan çekinmeden kendinizi teslim edeceğiniz emin ve hafif bir el İnşALLAH bana da uğurlu gelir Tekrardan çok teşekkür ederim
Bilmiyorum tabi yaşayanlarda var sağ olsun benim filmimi çeken kişiden de olabilir gayet rahattımSevindim senin adına canım ama o anlatılanlar doğru yani bence bünye meselesimi bilmiyorm, kimseyi de korkutmak istemem ama bnim canımdan can gitti keşke anestezili olsaydım dedim
Sana da geçmiş olsun İnşALLAH hayırlı güzel haberler alırız hepimizSelam kizlarr . bende bugun (hsg) rahim filmi cektirdim. Ve ayni senin gibi o eski yorumlari gorup okadar korkmustum ki anlatamam. Benim gibi korkup stres yapan arkadaslar icin yaziyorum hic gerek yok ...bosu bosuna kendinizi yipratirsiniz...Benim Rahmimin kalp sekli yada septum oldugu soylendi tani koyulabilmesi icin gittim cektirdim cok sukur ki septum degil sadece kalp sekli oldugunu soylediler ve ameliyat gerekmiyormus. Hsg yide Bakirkoydeki Gamze hanima cektirdim Allah ondan razi olsun cok ilgilendi agrisiz sızısız hallettik. inanin muayane oluyormussunuz gibi toplam girisiniz cikisiniz 10dk . Ve ekiple falan girilmiyor. Iceride erkek vs asla olmuyor. sadece cekimi yapicak kisi ilgileniyor sizinle ameliyatlik gibi korkutucu bir ortam yok uyusturma yok anestezi vs yok cunku gerekmiyor. Ciktiginizda gunluk hayatiniza devam ediyorsunuz.
merhaba istediğiniz zaman çektirebilirsiniz bir süresi yok benim arkadaşım 4. ayında kendi isteği ile çekildi. eğer kendiniz talep etmezseniz de arkadaşımızın dediği gibi genelde 1 seneden sonra çekiyorlarMerhaba sorum olucaktı hsgyi kaçıncı denemenizde çekildiniz? Çekilirken erkek varmiydi ortamda bide hsgyi ben istesem yaparlar mi belli bi aydan sonra mi çekiyolar tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar bende burada yorumları okuyarak korkarak gittim hsg çekimine hatta doktor ilk sıvıyı verdi hafif Regl ağrısı gibiydi dedim bunun İçin mi korktum ben korkulacak bişey yokmuş sonra doktor geri geldi sıvı geçmedi tekrar vereceğiz dedi ve o zaman anladım bu defa canım yanacaktı ve öyle de oldu baya bi bağırdığım hatta eşim korkmuş bile napıyorlar içeride diye tabi dayanılmayacak gibi de değildi ama acısızda değildi açıkçası. İlk ay geçti henüz bir gebelik olmadı inş bu ay olur.. rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin..Sevindim senin adına canım ama o anlatılanlar doğru yani bence bünye meselesimi bilmiyorm, kimseyi de korkutmak istemem ama bnim canımdan can gitti keşke anestezili olsaydım dedim
Geçmiş olsun canim aminnnnMerhaba arkadaşlar bende burada yorumları okuyarak korkarak gittim hsg çekimine hatta doktor ilk sıvıyı verdi hafif Regl ağrısı gibiydi dedim bunun İçin mi korktum ben korkulacak bişey yokmuş sonra doktor geri geldi sıvı geçmedi tekrar vereceğiz dedi ve o zaman anladım bu defa canım yanacaktı ve öyle de oldu baya bi bağırdığım hatta eşim korkmuş bile napıyorlar içeride diye tabi dayanılmayacak gibi de değildi ama acısızda değildi açıkçası. İlk ay geçti henüz bir gebelik olmadı inş bu ay olur.. rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin..
Ben Ataköy görüntüleme merkezinde 700 TL çekildimHerkese geçmiş olsun.. peki fiyatlar nedir?
Ben Fulya açık emarda 1,5 ay önce 1000 küsüre çekildim ama tam hatırlayamıyorum fiyatınıHerkese geçmiş olsun.. peki fiyatlar nedir?
Aradigim yorumu buldumBen de 2 hafta önce çekildim Fulya açık Emarda. Dayanılmayacak bir ağrı değil. Ama benim için hafif bir adet ağrısı da değildi. İlaç verilirken ( kendi yaşadığım adet sancılarına göre) biraz şiddetli bir adet sancısı hissediyorsunuz. Ama baya kısa bi süreliğine 1-2 dklık bir ağrı. Burda yazanlar hep adet sancısı gibi olduğunu söylüyordu ben pek anlam veremiyordum. Ben daha çok yanma ya da daha farklı bir acı hissedicem sanıyordum. Ama gerçekten adet sancısının aynısı ve bu bizim bildiğimiz bir acı olduğu için bunu bilerek gidersek tedirginliğimiz daha az olur bence. Bilmediğimiz şey korkutur çünkü bizi. Herkese geçmiş olsun
Merhaba canim bende hsg den sonra duzensiz oldum yaklasik 4 ay surdu sonucunda normale donuyor ama benim gec degil erken oluyorduMERHABA Bİ ŞEY SORMAK İSTİYORUM geçen ay hsg çekildi ADETİM DÜZENSİZ OLUYO BUNDAN ÖNCE 2 ay 28/29 günlerde oldu şimdi 40. Gün hala adet olmadım test yapmak istiyorum ama hiç belirti filan yok böyle bi şey yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?