HSG (RAHİM FİLMİ )ÇEKTİRME DENEYİMİ

Family26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
112
41
33
Merhaba arkadaşlar bugün özel bir hastanede hsg yani rahim filmi çektirdim.Girmeden önce sayfalarca şey okudum size kendi deneyimimi anlatıyım. Ben devlette olmak istemedim devlet hastanesinde uyutmadan yapıldığını söylediler yaklaşık 10.000 tl ödeyerek özel hastanede anestezili çekilde çektirdim işlem sırasında uyuduğum için hiçbirşey hissetmedim öncesinde önlem amaçlı antibiyotik igneler yapıldı operasyonda enfeksiyon riski var uyandığımda odadaydım sadexe çok hafif yanma ve biraz gaz agrısı oldu ama oda 2-3 saat içerisnde agrı kesiciyle geçti hoca gece enfeksiyon kaynaklı ateş ve kanama olabileceğini olursa bildirmemi söyledi ama çok şükğr öyle bir durum olmadı yani normal bir muayene sürecinden farklı olmadı benim için tavsiyem imkanınız varsa iyi bir doktora anestezili yaptırın acı çekmeye ve o paniği yaşamanıza gerek yok işlem benim için çok basitti. Sonuçta tüplerimden birinin kapalı olduğunu ögrendim diğerininde zor geçiş olduğınu ben istemeden hiçbir doktor rahim filmini tüp bebege kadar önermiyor ama benim tavsiyem birşeylwrin yolında gitmediğini düşümüyorsanız çektirin siz isteyin .benim süreçlerim hep hocaları zorlamayla geçti zorla genetik yaptırıp pıhtılaşmayı ögrenmem ısrarla dene demelerine ragmen rahim filmi isteyip tıkalı olduğunu öğrenmem litaritürü
Bıraktırın hıcaları zorlayın..