Çok eski bi gönderinizi gördüm siz nerde cektirdinz acabaArkadaşlar Gaziantep te rahim filmi çektirenler nerede çektirdi acaba?bu gerekli bişey mi?
Ben haftaiçi cektiricem sizi de bilgilendiririm ama nereye cektirmeliyim henüz karar veremedimBende gaziantepteyim bu ayda olmazsa rahim filmi cekeriz dedi korktum hem.benim tedaviyle kıZım oldu 7 yasinda sonradan kapanmis olabilirmi simdi yine tedaviyle cocuk istiyorum deniyorum
Ben haftaiçi cektiricem sizi de bilgilendiririm ama nereye cektirmeliyim henüz karar veremedim
Inşallah zaten korktuğum için anestezi ile yaptiricamCanim yaz bizede insallah kolay olur
Öncelikle korkulacak birşey olmadığını bilin lütfen. Sadece 5 dakika sürüyor. Ağrısız ya da ağrısı az oluyor diyenlere itimat etmeyiniz. Ağrılı bir film ancak anestezi ile 5 dakikalık bir uyku ile uyandığınızda herşey bitmiş ve hissetmemiş oluyorsunuz. O yüzden anestezili Hsg korkulacak bir film kesinlikle değil. Şimdiden geçmiş olsun. Umarım tüpleriniz açıktır.bende istanbulda onumuzdeki ay dusunuyorum cektirmeyi bu ay korkuyorum bide buay troidim yine yukselmis onu dusurcem rahim filmi istiyo doktorlar tani koymak icin anadolu yakasinda oturuyorum uygun ceken biyer ariyorum
Eğer istanbulda yatıracaksan okuduğum bütün formlarda şişli echomar da cevat beyden çok memnun kaldıklarını söylüyorlar bi araştır derimbende istanbulda onumuzdeki ay dusunuyorum cektirmeyi bu ay korkuyorum bide buay troidim yine yukselmis onu dusurcem rahim filmi istiyo doktorlar tani koymak icin anadolu yakasinda oturuyorum uygun ceken biyer ariyorum
Siz nerede cektirdinz acabaBurdaki yazilanlari okuyup korkarak gitmistim doktorum oyle olmadığını kanitladi anestezisiz 5 dk icinde agrisiz sizisiz cekindim
Bugün orayla görüştüm ama ancak bir kaç ay sonra çekebiliriz diyorUmiversite hastanesinde cektirdim
Yalniz gaziantep yazmissiniz ilk gonderilere bakmamistim ben farkli bir sehirdeki universite hastanesinde 122liraya cektirdim yanlis anlasilma olmasinBugün orayla görüştüm ama ancak bir kaç ay sonra çekebiliriz diyor
Anladım çok sağolunYalniz gaziantep yazmissiniz ilk gonderilere bakmamistim ben farkli bir sehirdeki universite hastanesinde 122liraya cektirdim yanlis anlasilma olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?