• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi cektirenler bakarmisiniz

Düşükte olsa hamilelik oldu canım,benim bir tüp kapalı çıktı ama 3 kez ilaca rağmen açılmadı dedi doktor,için rahat olsun canım en azından tüpler kapalımı açıkmı başka birşeymi var öğrenmiş olursun
Aynen bütün tahlillerim temiz çıktı bı bu kaldı inşallah bende rahim filminden sonra hamile kalırım

Neden ikinci defa yaptiriyosunuz tıkalı mi çıktı tüpler
Yok açık çıktı. O ay klomen de kullandım. Şimdi 5 yaşında çocuğum. Yani 6 yıl önce yapılmış bu işlem. Şimdi de çocuğum olmuyor ama eşimden kaynaklı bir sorun. Tedavisi devam ediyor. O düzelir se 3 ay sonra tekrar rahim filmi cektirrcegim

Yok açık çıktı. O ay klomen de kullandım. Şimdi 5 yaşında çocuğum. Yani 6 yıl önce yapılmış bu işlem. Şimdi de çocuğum olmuyor ama eşimden kaynaklı bir sorun. Tedavisi devam ediyor. O düzelir se 3 ay sonra tekrar rahim filmi cektirrcegim
Ay hadi İnşallah sende hamile kalırsın da beraber sayarız günlerimiz benim 19 ay oldu evleneli 24 yaşındayım o kadar çok istiyorum ki hiç korunmadik ama yine de hamile kalamadim inşallah filmden sonra kalırım

Ay hadi İnşallah sende hamile kalırsın da beraber sayarız günlerimiz benim 19 ay oldu evleneli 24 yaşındayım o kadar çok istiyorum ki hiç korunmadik ama yine de hamile kalamadim inşallah filmden sonra kalırım
Filmden sonra kanallar genişleyip açıldığı için hamilelik kolay oluyormuş. Eşinde ve sen de başka sorun yoksa yaptır. İnşallah gelecek ay hamile kalırsın. Benim biraz zor

Filmden sonra kanallar genişleyip açıldığı için hamilelik kolay oluyormuş. Eşinde ve sen de başka sorun yoksa yaptır. İnşallah gelecek ay hamile kalırsın. Benim biraz zor
Eşimde sperm tahlili vericek pazartesi günü bakalım inşallah bı sorun çıkmaz umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın cnm dualarım seninle

Eşimde sperm tahlili vericek pazartesi günü bakalım inşallah bı sorun çıkmaz umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın cnm dualarım seninle
Bize doktor sperm tahlili yaptırın sonra hsg yapalım dedi. Boşu boşuna hsg çekme dedi. Daha önce de bu şekilde yapmıştık. Benim hormonlar normaldi. Eşime bakıldı sınır da çıkınca değerleri doktor hsg ye gerek yok dedi. 3 ay içinde olmayınca ben ısrar ettim. Hatta klomeni bile benim isteğim üzerine verdi. Sonrada hamile kalmıştım

Back